Ünlü oyuncu, Ezgi Mola'dan intikamını böyle aldı!

Güzel oyuncu Ezgi Mola, kendisi gibi oyuncu olan yakın arkadaşı Enis Arıkan'ın evinde bulaşık yıkayıp çamaşır asınca olanlar oldu. Instagram hesabından bu görüntüleri paylaşan Arıkan, "Bana gelen iş yapmadan gidemez" notunu düşerek takipçilerini güldürdü.

Arkadaştan öte kardeşiz diyen Ezgi Mola, arkadaşı Enis Arıkan'ın evinde çamaşırlarını asıp bulaşıklarını yıkadı. Enis Arıkan ise eğlenceli görüntüleri sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

BİRLİKTE EĞLENCELİ VAKİT GEÇİRİYORLAR

Ezgi Mola ve yakın arkadaşı oyuncu Enis Arıkan'ın sosyal medya paylaşımları takipçilerine tebessüm ettiriyor. Çok yakın olan iki arkadaş, sık sık birlikte vakit geçiriyor. Son olarak dünyaca ünlü şarkıcı Shakira'nın konserinden sahne şovunu görmek isteyen Ezgi Mola'yı kucağına alıp kaldıran Enis Arıkan, "Belimi sakatladım, yatıyorum" diye esprili bir yorum yapmıştı.

İşte Enis Arıkan'ın paylaştığı o gönderi;

Ünlü oyuncu, Ezgi Mola'dan intikamını böyle aldı!

Ünlü oyuncu, Ezgi Mola'dan intikamını böyle aldı! - Resim : 2

Ünlü oyuncu, Ezgi Mola'dan intikamını böyle aldı! ile ilgili etiketler Enis Arıkan Ezgi Mola Sosyal Medya mizah intikam
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.