Ünlü oyuncu evleniyor!

Özellik Demet Evgar ile birlikte rol aldığı 1 Kadın 1 Erkek dizisiyle izleyicilerin gönlünde taht kuran ünlü oyuncu Emre Karayel iç mimar sevgilisi Gizem Demirci ile nişanlandı.

Ünlü oyuncu Emre Karayel nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı attı. İç mimar Gizem Demirci ile Emre Karayel’in nişan töreni cumartesi akşamı İzmir’de aile arasında gerçekleşti.

Emre Karayel nişan töreninde çekilen bir fotoğrafı Instagram'dan paylaştı.

Ünlü oyuncu evleniyor!

Karayel, nişan hazırlığını sosyal medyadan Demirci ile çektirdiği fotoğrafı paylaşarak altına yazdığı “Hazırlıklar başlasın. Bir yıldız daha kaydı. Nişanımız var” sözleriyle duyurmuştu.

EMRE KARAYEL KİMDİR?

Emre Karayel TV dizilerinin yanısıra, ilk beyaz perde denemesini 2006 yılında vizyona giren ve yönetmenliğini Onur Ünlü 'nün üstlendiği Polis ile yaptı. Polis'in 2007 yılındaki Zincirbozan , 2008 yılında Usta ve 2009 yılının en çok sesli yerinde yapımlarından birisi diğer Dilde Aşk'ı takip etti.

Emre Karayel, Testosteron , Othello , Getto ve Azizname gibi pek çok başarılı tiyatro oyununda yer aldı. Testosteron'un rolü 13. 13. Afife Tiyatro Ödülleri'nde Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Müzikal Ya Da Komedi Erkek Oyuncusu ödülüne layık görüldü. Emre Karayel, FOX 'ta 8 Mart 2015 ' te final yapan ve baş rollerini Demet Evgar ile paylaştığı 1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk adlı dizide oynadı ve o diziyle tanındı.

Ünlü oyuncu evleniyor! ile ilgili etiketler evlilik Nisan emre karayel
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.