Ünlü oyuncu eşini darp etti

Ünlü oyuncu ve sunucu Meral Kaplan'ın boşanma aşamasında olduğu eşi Erhan Kanioğlu'nu darp ettiği ileri sürüldü. Eşinin iş yerine giden Kaplan'ın, Kanioğlu'na "Onun bunun çocuğu, seni bitiririm" diyerek saldırıp yaraladığı iddia edildi.

Oyuncu ve sunucu Meral Kaplan ile boşanma aşamasında olduğu eşi Erhan Kanioğlu arasındaki olaylı kavga magazin gündemine bomba gibi düştü

Eşi Erhan Kanioğlu ile zorlu bir boşanma süreci yaşayan Meral Kaplan'ın, eşinin şirketinde olay çıkardığı belirtildi. 

Ünlü oyuncu eşini darp etti

"ONUN BUNUN ÇOCUĞU, SENİ BİTİRİRİM"

Yaşanan tartışma esnasında Meral Kaplan'ın, eşini "... onun bunun çocuğu, seni bitiririm" diye tehdit ettiği ve ardından saldırdığı ileri sürüldü. 

Sinirlerine hakim olamayan Kaplan, iddiaya göre tırnaklarıyla eşini yaraladı.

Kanioğlu ise yaşadıklarını polise bildirdikten sonra darp raporu aldı. Bunun üzerine Kaplan hakkında hakaret, tehdit, eşi basit yaralama suçlarından dava açıldı.

Ünlü oyuncu eşini darp etti - Resim : 2

Çift daha önce de birçok kez kavga ve tartışmalarla gündeme gelmişti. Kaplan eşini annesini darp etmekle suçlamış, uzaklaştırma kararı aldırmıştı. 

Kanioğlu ise uzaklaştırma kararına uymadığı gerekçesi ile 5 gün zorlama hapis cezasına çarptırılmıştı.

Ünlü oyuncu eşini darp etti ile ilgili etiketler Meral Kaplan Darp oyuncu erhan kanioğlu sunucu
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.