Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya Kırmızı Oda'nın kadrosuna dahil oldu!

TV8 ekranlarının büyük bir heyecanla izlenen dizisi Kırmızı Oda'nın kadrosuna ünlü oyuncu Erkan Petekkaya dahil oldu. Petekkaya dizide Sadi adında bir mafya babasını canlandıracak.

Her hafta birbirinden yetenekli oyuncuları kadrosuna katan ekranların sevilen dizisi Kırmızı Oda'nın kadrosuna şimdi de oyuncu Erken Petekkaya dahil oldu. Kırmızı Oda'nın izleyiciyle paylaşılan yeni bölüm fragmanında Sadi (Erkan Petekkaya) isimli bir mafya babasının belindeki silah, klinikteki insanları şoke ediyor.

Uzun bir süreden beri dizilerde görmediğimiz ünlü oyuncu Erken Petekkaya, TV8'in popüler dizisi Kırmızı Oda'yla birlikte ekranlara geri dönüyor. Kırmızı Oda'nın 22. bölümünde Petekkaya'nın hayat vereceği Sadi, Doktor Hanım'ın yeni hastası olacak.

CUMA AKŞAMI EKRANLARA GELECEK

Dr. Gülsen Budayıcıoğlu'nun içerisinde gerçek yaşam öykülerini barındıran eserinden uyarlanan Kırmızı Oda'nın yeni bölümü 29 Ocak Cuma akşamı izleyicisiyle buluşacak. Başrollerinde Binnur Kaya, Burak Sevinç, Tülin Özen, Meriç Aral gibi isimlerin yer aldığı diziye bu hafta da Erkan Petekkaya dahil oluyor.

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya Kırmızı Oda'nın kadrosuna dahil oldu!

MAFYA BABASINA HAYAT VERECEK

Doktor Hanım'la ilk kez görüşen ve bir süredir kendisini iyi hissetmediğini belirten Sadi, beindeki silah sebebiyle klinikteki insanlara korku dolu anlar yaşatacak. Emrinde çalışan kişilerle psikiyatri kliniğine gelen Sadi, Kırmızı Oda'nın 29. bölümüne damga vuracak.

ERKAN PETEKKAYA HAKKINDA 

Erkan Petekkaya, 11 Aralık 1970'de , Elazığ'da doğdu.. Kendisi aslen Diyarbakırlı olan ünlü oyuncunun çocuk yılları İstanbul'da geçmiştir. İlkokul eğitimini  Mehmet Karamancı İlkokulu'nda, ortaokulu Bostancı Ortaokulu'nda, liseyi eğitimini ise Fenerbahçe Lisesi'nde almıştır. Üniversiteyi ise Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda okumuştur. 1993 yılında Devlet Tiyatroları'nda kadroya girdi. 1994 yılında televizyon hayatına geçiş yapmıştır. 1998 yılında Güzel Günler dizisiyle kariyerine devam eder. 1999 yılında Aynalı Tahir adlı dizi için kamera karşısına geçer.

 

 

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya Kırmızı Oda'nın kadrosuna dahil oldu! ile ilgili etiketler Erkan Petekkaya binnur kaya Kırmızı oda Gülseren Budayıcıoğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.