Ünlü oyuncu Erdem Baş ABD'ye taşındı! Çocuğunu ve eşini Türkiye'de bıraktı!

"Ayrılsak da Beraberiz" adlı dizide hayat verdiği "MC Erdem" karakteriyle tanınan Erdem Baş, ABD'ye taşındığını duyurdu.

Bir dönemin efsane dizisi Ayrılsak da Beraberiz dizisinde canlandırdığı karakterle hayatımıza giren oyuncu Erdem Baş, Türkiye'yi terk ettiğini ve bundan sonra ABD'de yaşayacağını ifade etti.

"TÜRKİYE BİR OYUNCU KAYBETTİ"

Havalimanında çektiği videoyu takipçileriyle paylaşan Erdem Baş, "Türkiye bir oyuncu kaybetti, ABD bir oyuncu kazandı" dedi. Erdem Baş, eşi ve çocuğunu daha sonra yanına aldıracağını açıkladı.

Ünlü oyuncu Erdem Baş ABD'ye taşındı! Çocuğunu ve eşini Türkiye'de bıraktı!

BABA OLMUŞTU

6 yıl önce Selvet Su Deniz ile evlenen Erdem Baş, kızı Vera'yı geçtiğimiz ay kucağına almıştı. 44 yaşında baba olan ünlü oyuncu, mutluluğunu, "Bana babalığı nasip eden Allah'a şükürler olsun" sözleriyle dile getirmişti.

Ünlü oyuncu Erdem Baş ABD'ye taşındı! Çocuğunu ve eşini Türkiye'de bıraktı! - Resim : 2

 

Ünlü oyuncu Erdem Baş ABD'ye taşındı! Çocuğunu ve eşini Türkiye'de bıraktı! ile ilgili etiketler Türkiye Amerika MC erdem
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.