Ünlü oyuncu Emrah Akduman'dan müjdeli haber! Baba olmak için gün sayıyor

Beni Bırakma dizisinde Tarık Sayar karakteriyle gönüllerde taht kuran, son olarak TRT 1'de yayınlanan Mahrem adlı diziyle izleyici karşısına çıkan oyuncu Emrah Akduman'dan güzel haber geldi. Uzun süredir birlikte olduğu Gökçe Mavuş ile geçtiğimiz yıl Ankara’da nikah masasına oturan ünlü oyuncunun baba olmak için gün saydığı ortaya çıktı.

ATV’de yayınlanan “Beni Bırakma” dizisinde hayat verdiği Tarık karakteriyle adından söz ettiren ve bir süredir ekranlardan uzakta olan oyuncu Emrah Akduman ile geçtiğimiz yıl nikah masasına oturduğu eşi Gökçe Akduman'dan sevemlerine müjdeli haber geldi. Geride bıraktığımız günlerde eşi ile birlikte Bolu Mengen'de doğa ile bütünleşmiş yeşillikler içinde baş başa bir tatil yapan Akduman babalık heyecanı yaşıyor.

Emrah Akduman

YENİ PROJE SİNYALİ

İlk kez baba olmanın heyecanını yaşayan oyuncu Akduman, "Kızımız olacak. Sağlıkla kucağımıza almayı umuyoruz" dedi. Ünlü oyuncu, yeni projeler üzerinde görüşmelerini sürdürdüğünü de sözlerine ekledi.

Emrah Akduman

 

Ünlü oyuncu Emrah Akduman'dan müjdeli haber! Baba olmak için gün sayıyor ile ilgili etiketler Emrah Akduman Gökçe Akduman
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.