Ünlü oyuncu Ece Dizdar Yasak Elma'nın kadrosuna dahil oldu!

Ünlü Nesrin Cavadzade geçtiğimiz hafta başrol oynadığı Yasak Elma dizisinden senaryo gereği ayrılmıştı. Cavadzade'nin yerine ise Ece Dizdar dahil oldu. Dizdar'ın dizide nasıl bir karakteri oynayacağı ise henüz açıklanmadı.

Yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği, başrollerini Şevval Sam, Eda Ece, Erdal Özyağcılar, Berk Oktay ve Gülenay Kalkan Ünlüoğlu'un paylaştığı Yasak Elmadizisinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde bir veda yaşadı. Dizide Şahika karakterini canlandıran Nesrin Cavadzade kadrodan ayrıldı.

ECE DİZDAR DAHİL OLDU YASAK ELMANIN KADROSUNA DAHİL OLDU

Cavadzade'nin yerine ise yeni bir oyuncu getirildi. Medyapım, güzel oyuncu Ece Dizdar'ın Yasak Elma dizisinin kadrosuna dahil olduğunu duyurdu. Ece Dizdar'ın dizide hangi karaktere hayat vereceği önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Ünlü oyuncu Ece Dizdar Yasak Elma'nın kadrosuna dahil oldu!

 

Ünlü oyuncu Ece Dizdar Yasak Elma'nın kadrosuna dahil oldu! ile ilgili etiketler Yasak Elma Nesrin Cavadzade ece dizdar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.