Ünlü oyuncu Disney filmlerini kızına yasakladı!

İngiliz oyuncu Keira Knightley, 3 yaşındaki kızına sinemaya uyarlanan bazı Disney masallarını yasakladığını açıkladı. Ünlü oyuncu bu masallardan bazılarında bizzat rol almıştı...

İngiliz oyuncu Keira Knightley, “O masalların kadınları aktarış biçiminden rahatsız oluyorum. Sindrella gibi zengin bir erkeğin gelip kendisini kurtarmasını bekleyen bir kadın olmayın. Kendinizi kurtarın” dedi.

Ünlü oyuncu Disney filmlerini kızına yasakladı!

DESTEK YAĞDI

Küçük Deniz Kızı masalında da kadın kahramanın bir erkek için kendinden vazgeçmesinin yanlış örnek olduğunu söyleyen oyuncunun bu açıklamaları etki uyandırdı. İnternette anneler, oyuncuyu destekleyen paylaşımlar yaptı.

Ünlü oyuncu Disney filmlerini kızına yasakladı! - Resim : 2

KENDİSİ DE DISNEY FİLMİNDE YER ALMIŞTI

Disney'in yapımcılığını üstlendiği Karayip Korsanları film serisinde rol alan oyuncu, kızına bütün Disney filmlerini yasaklanmadığını belirterek, Frozen ve Moana isimli animasyonların gayet iyi yapımlar olduklarını ifade etti.

Ünlü oyuncu Disney filmlerini kızına yasakladı! ile ilgili etiketler Keira Knightley disney filmlerini kızına yasakladı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.