Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz alkolü fazla kaçırdı! Sevgilisi öpücüklere boğdu!

İzlandalı reklam yönetmeni sevgilisi Thor Saevarsson ile tatil yapmaya devam eden ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, alkolü fazla kaçırınca yerden kalkamadı. İzlandalı yönetmen ise sevgilisini öpücüklere boğdu.

Alihan Ayhanoğlu'yla 8 aylık ilişkisini sonlandıran güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz, İzlandalı yönetmen Thor Saevarsson ile yeni bir aşka yelken açtı.

Başrolünde oynadığı 'Alev Alev' dizisinin final yapmasının ardından tatile çıkan 26 yaşındaki oyuncu, kendisinden 10 yaş büyük Saevarsson ile birlikte Bodrum'da objektiflere takılmıştı.

Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz alkolü fazla kaçırdı! Sevgilisi öpücüklere boğdu!

Bir derginin özel davetlisi olarak Mgallery the Bodrum'a giden ikili, plajın restoran bölümünde yemek yedikten sonra el ele ayrılmıştı.

Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz alkolü fazla kaçırdı! Sevgilisi öpücüklere boğdu! - Resim : 2

Dilan Çiçek Deniz ve İzlandalı reklam yönetmeni, plajın içerisinde el ele dolaşarak aşklarını ilan etmişti.

Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz alkolü fazla kaçırdı! Sevgilisi öpücüklere boğdu! - Resim : 3

SARMAŞ DOLAŞ

Meraklı bakışların odak noktası olan çiçeği burnunda aşıklar, daha sonra iskeleye inip deniz keyfi yaparak 50 metrekare alan içerisinde defalarca öpüştü.

Milliyet'in haberine göre güzel oyuncu, yeni sevgilisi ile deniz keyfi yaptıktan sonra kaldıkları otelin beach'inde bir kez daha sarmaş dolaş görüntülendi.

Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz alkolü fazla kaçırdı! Sevgilisi öpücüklere boğdu! - Resim : 4

ALKOLÜN ETKİSİYLE YERE DÜŞTÜ

Dilan Çiçek, ilerleyen dakikalarda alkolün etkisiyle yere düştü.

Yönetmen, yere eğilerek sevgilisini öptü. Kahkaha krizine giren çift, daha sonra el ele plajın restoran kısmına gitti.

2014 yılında Miss Turkey ikinci güzeli seçilen güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz fenomen dizi Çukur'da Sena karakteriyle binlerin kalbine taht kurmuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz alkolü fazla kaçırdı! Sevgilisi öpücüklere boğdu! ile ilgili etiketler Dilan Çiçek Deniz Aşk İzlanda Thor Saevarsson
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.