Ünlü oyuncu: Çocuk benim için hayatına bela sokmak demek!

Ünlü oyuncu Billur Kalkavan, Kanal D ekranlarında yayınlanan 2.Sayda programına konuk oldu. Canlı yayında samimi açıklamalar yapan Kalkavan, çocuk özleminin olmadığını, çocuğun bir bela olduğunu söyleyerek şaşırttı.

Oyuncu Billur Kalkavan Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu. Kalkavan, Cansu Dere'nin "Çocuk özlemim yok" sözlerine destek verdi.

"ÇOCUK BENİM İÇİN HAYATINA BELA SOKMAK"

56 yaşındaki Billur Kalkavan, sunucuların 'Senin çocuk özlemin var mı?' sorusu üzerine ise şunları söyledi: "Çocuk özlemim hiçbir zaman olmadı. Zaten özleyen doğurur. Bir de doğuranların çocuklarını Allah bağışlasın, annelik müthiş bir duygu. Benim için hayatına bir bela sokmak gibi bir şey. Çocuk çok zor iş. Ben kaç yaşına geldim hala annemin başına belayım. Demek ki benimki de benim başıma bela olacak. Günümüzde nasıl büyüttüğünde çok önemli biz bahçeli evlerde rahat büyüdük. Şimdi çocuklar kopuk olduğu için ellerinde tabletlerle yaşıyorlar. "

Ünlü oyuncu: Çocuk benim için hayatına bela sokmak demek!

Ünlü oyuncu: Çocuk benim için hayatına bela sokmak demek! ile ilgili etiketler Kanal D 2. Sayfa Cansu Dere
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.