Ünlü oyuncu cezaevinde boş durmuyor!

Bir süredir cezaevinde olduğu öğrenilen oyuncu Ufuk Bayraktar'ın ağabeyi Uğur Bayraktar, "Kardeşim altı aylık cezası süresince iki senaryo yazacağını söyledi" dedi.

Oyuncu Ufuk Bayraktar, 2007 yılında karıştığı bir olay yüzünden geçtiğimiz günlerde cezaevine girdi. 22 gündür cezaevinde bulunan 37 yaşındaki oyuncunun ağabeyi Uğur Bayraktar konuştu.

İşte Uğur Bayraktar'ın Sabah'a yaptığı açıklamalardan satırbaşları:

"2007'de karıştığı bir kavga yüzünden, kesinleşen altı ay cezasını yatıyor. Olay esnasında babamızdan yadigar kalan ruhsatsız silah üzerinde bulunduğu için aldığı ceza; temyiz, yargıtay süreci ve ertelenme süreciyle bu zamana kadar sürdü.

'ALTI AY KAFAMI DİNLEYİP DÖNECEĞİM' DEDİ

Bu yıl senaryolarına yoğunlaşacağı ve bir projede yer almayı düşünmediği için kendisi teslim oldu. Bize 'Altı ay kafamı dinleyip döneceğim' dedi.

İlk ziyaretimizde kendisini çok iyi gördük, cezaevi müdüründen mahkumlara kadar herkesin kendisini çok iyi karşıladığını ve herkesin sevgisini gördüğünü söyledi.

 UFUK SERT BİRİ DEĞİLDİR

Kendisini merak etmememiz gerektiğini, cezası boyunca kafasında olan iki projenin senaryosuna çalıştığını ve yazmaya başladığını söyledi. Ufuk, sıkıntıya ve zorluğa göğüs geren, inancı yüksek biri.

Babamız kendisi okuyamadığı için tüm çocuklarını kolejde okuttu. Ama Ufuk, öğretmenlerinin 'Biz ders anlatırken, o camdaki kumruları izliyor' diye şikayet ettiği, haylaz bir çocuktu. Mahallenin bütün köpeklerini beslerdi. Oynadığı dizilerde güçlü ve sert karakterleri canlandırdığı için insanlar Ufuk'u sert birisi zannedebilir.

Ama çocukken babamın verdiği parayla reçel alır ve karınca yuvalarının etrafına dökerdi. Çocuklara, hayvanlara ve yaşlılara, kısacası masum ve korunmaya muhtaç herkese yardım ederdi. Merhametli, adaletli ve duygusal biridir."

Ünlü oyuncu cezaevinde boş durmuyor! ile ilgili etiketler Ufuk Bayraktar cezaevi ağabeyi
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.