Ünlü oyuncu Ceyda Ateş hamile! İşte bebeğin cinsiyeti...

Ünlü oyuncu Ceyda Ateş 2018 yılında, iş insanı Buğra Toplusoy ile Miami'de evlenmişti. 2 yıldır evli ve 3,5 aylık hamile olduğunu açıklayan Ateş'in bebeğinin cinsiyeti de belli oldu.

İş adamı Buğra Toplusoy ile 2018 yılında Miami'de evlenen ünlü oyuncu Ceyda Ateş bebek heyecanı yaşanıyor. Instagram'dan yaptığı paylaşımla hamile olduğunu duyuran Ceyda Ateş, bebeğinin cinsiyetini de öğrendiği açıkladı.

 Ünlü oyuncu Ceyda Ateş hamile! İşte bebeğin cinsiyeti...

Hayatını Miami'de sürdüren Ceyda Ateş, Instagram paylaşımında bebeğinin cinsiyetini açıkladı. 3,5 aylık hamile olan Ateş, kız bebek beklediklerini duyurdu.

 Ünlü oyuncu Ceyda Ateş hamile! İşte bebeğin cinsiyeti... - Resim : 2

Ateş paylaşımına, "İçimde büyüyen, minicik eller, minicik ayaklar ve minicik bir kalp var. Beklemediğimiz anda bize sürpriz yaptı fındık. Evet anne baba oluyoruz" notunu yazdı.

 

Ünlü oyuncu Ceyda Ateş hamile! İşte bebeğin cinsiyeti... ile ilgili etiketler Hamile Ceyda Ateş Miami buğra toplusoy
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.