Ünlü oyuncu çekirdek yediği için kız arkadaşından dayak yedi! Polisi arayıp yardım istedi!

Ünlü oyuncu Emre Yetim, Beşiktaş'ta oturan kız arkadaşı Naz Ş.'nin evinde çekirdek yediği için darp edildi. Yetim'in çekirdek yediğini gören Naz Ş., "Yeme, midemi bulandırıyorsun" diyerek ünlü oyuncunun yüzünü tırnaklayıp, tekmeler savurdu. Polis imdat hattını arayan Yetim, hastaneye giderek darp raporu da aldı.

Ünlü oyuncu 26 Mayıs günü kız arkadaşının Beşiktaş'taki ailesinin evine gitti. İddiaya göre taraflar yemek sırasında alkol aldı.

Bir süre sonra midesinin bulandığını söyleyen genç kadın, çekirdek yiyen sevgilisine laf söylemeye başladı. 'Yeme, midemi bulandırıyorsun.' şeklinde başlayan tartışma kısa süre sonra arbedeye dönüştü. Alkolün etkisindeki sevgili, oyuncunun yüzünü tırnakladı, tokat ve tekmeler atarak darp etti.

Ünlü oyuncu çekirdek yediği için kız arkadaşından dayak yedi! Polisi arayıp yardım istedi!

Kavgayı duyan genç kızın annesi, kızını sakinleştirmeye çalışsa da başarılı olamadı.
Apartmandaki komşuların sesleri duyarak kapıya gelmesi sonrası genç kız, evden kaçarak gitti.

Ünlü oyuncu çekirdek yediği için kız arkadaşından dayak yedi! Polisi arayıp yardım istedi! - Resim : 2

Bu sırada 155 polis imdat hattını arayarak yardım isteyen genç oyuncu, aynı gece hastaneye giderek darp raporu aldı.

Ünlü oyuncu çekirdek yediği için kız arkadaşından dayak yedi! Polisi arayıp yardım istedi! - Resim : 3

Bu sırada 155 polis imdat hattını arayarak yardım isteyen genç oyuncu, aynı gece hastaneye giderek darp raporu aldı. Ardından şikayetçi olan Yetim, kız arkadaşının kendisine tehdit ve hakaretlerde bulunduğunu öne sürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Ünlü oyuncu çekirdek yediği için kız arkadaşından dayak yedi! Polisi arayıp yardım istedi! ile ilgili etiketler Kavga polis Emre Yetim
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.