Ünlü Oyuncu Can Yaman Yaprak Sarması Yapıyor! Eli de Çok Hamaratmış! Genç Kızlar Şokta

Yakışıklı oyuncu Can Yaman'ın dizi çalışmaları haricinde ve davetlerden arta kalan zamanlarda ne yaptığını oyuncunun hayranları çok merak ediyor. Deneyimli oyuncu bir röportajında bu konuda bazı ayrıntılar verse de tam olarak boş vakitlerinde neler yaptığını anlatmış değil.

Yakışıklı oyuncu Can Yaman'ın dizi çalışmaları haricinde ve davetlerden arta kalan zamanlarda ne yaptığını oyuncunun hayranları çok merak ediyor. Deneyimli oyuncu bir röportajında  bu konuda bazı ayrıntılar verse de tam olarak boş vakitlerinde neler yaptığını anlatmış değil. Bu ayrıntılar da ünlü oyuncunun kendisini nasıl geliştirdiğini ve boş zamanını ne şekilde değerlendirdiğini ortaya koymuş oluyoruz. Sevilen oyuncu Can Yaman oyunculuk ile alakalı kitaplar okuduğunu ve yabancı filmler izleyerek zamanını değerlendirdiğini ifade etti.

Can Yaman Boş Zamanlarında Yemek Yapmaya Vakit Ayırıyor

Sevilen oyuncu Can Yaman bazen kitap okuduğunu bazen de yabancı filmler izlediğini ifade ediyor. Kalan zamanlarında da deşarj olması gerektiğini söyleyen oyuncu eğlenmeyi tercih ettiğini söylüyor. Mutfakla da arası oldukça iyi olan oyuncunun değişik mezeleri hazırlıyor ve yemek yapmaya çok sevdiğini ifade ediyor. Oyuncunun en iyi yaptığı yemekler arasında yaprak sarma başta geliyor.

Ünlü Oyuncu Can Yaman Yaprak Sarması Yapıyor! Eli de Çok Hamaratmış! Genç Kızlar Şokta

Can Yaman'ın En Çok Beğendiği Yabancı Aktör

Edward Norton Brad Pitt ikilisi de çok değerli aktörler fakat Brad Pitt daha farklı her filmini büyük bir hayranlıkla izledim ve çok sevdiğim bir oyuncudur. Edward Norton American History Turkey performansını çok başarı buldum ve çokta beğendim. Ünlü oyuncu Can Yaman gerçekte Brad Pitt hayranı olduğunu ifade ediyor. Bunu hiçbir zaman gizlemeyen  yakışıklı oyuncu Fit Club isimli çok sevilen sinema filmi hakkında da çok çarpıcı bir söz söylemiş oldu.

Ünlü oyuncu sözlerinde fit kulüp her ne kadar çok iyi bir film olmuş olsa da müthiş bir yönetmenlik söz konusu olsa da bana göre Brad Pitt filmi oldukça farklı bir boyuta taşımış durumda. Bana göre bu filmde Brad Pitt oynamasaydı bu kadar popüler bile olmazdı.

Ünlü Oyuncu Can Yaman Yaprak Sarması Yapıyor! Eli de Çok Hamaratmış! Genç Kızlar Şokta ile ilgili etiketler Can Yaman
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.