Ünlü oyuncu Bodrum'dan uyardı: Müthiş bir koronavirüs vaka patlaması var!

Bodrum'da tatil yapan oyuncu Begüm Kütük, çevresindeki birçok kişinin corona virüsüne yakalandığını duyurdu. Kütük, "Bodrum'da müthiş bir patlama var. Eczanelerde ilaç ve maske bulmakta zorlanıyoruz" dedi.

Bodrum’da tatil yapan Begüm Kütük, Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile çevresindeki birçok kişinin coronaya yakalandığını söyledi ve takipçilerini dikkatli olmaları konusunda uyardı.

'SAĞIM SOLUM, ÖNÜM ARKAM COVID'

41 yaşındaki oyuncu, “Bodrum’a geldiğim iyi oldu. Sağım, solum, önüm, arkam, dostlarım, annem Covid. Müthiş bir patlama var. Eczanelerde ilaç, maske bulmakta zorlanıyoruz. Annem 3 sene sonra ilk defa oldu. 5 aşılı olmasına rağmen hafif geçmiyor. Maske, mesafe, temizlik kurallarına uymanızı, temkinli olmanızı dilerim” ifadesini kullandı.

Ünlü oyuncu Bodrum'dan uyardı: Müthiş bir koronavirüs vaka patlaması var!

Ünlü oyuncu Bodrum'dan uyardı: Müthiş bir koronavirüs vaka patlaması var! ile ilgili etiketler Begüm Kütük Karantina Bodrum kovid
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.