Ünlü oyuncu Bensu Soral ile Hakan Baş'ın evliliğinde büyük kriz! Evlerini ayırdılar... İşte sebebi

2018 yılının Eylül ayına ilişkilerini nikahla taçlandıran 30 yaşındaki ünlü Bensu Soral ile 38 yaşındaki iş insanı Hakan Baş ile ilgili şaşırtıcı bir iddia ortaya atıldı. 3 yıldır evli olan çiftin 'bebek krizini' aşamadıkları ortaya çıktı.

2018 yılının Eylül ayında Four Seasons Hotel İstanbul'da düzenlenen düğünle nikah masasına oturan ünlü çiftten kötü haber! Bensu Soral ve Hakan Baş hakkında şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Magazin kulislerinde konuşulan dedikodulara göre Hakan Baş çocuk sahibi olmak istedi. Babalık duygusunu yaşamak isteyen isteyen Hakan Baş, eşi Bensu Soral'dan olumsuz cevap aldı. İkili arasında bebek krizi çıktı.

Bensu Soral ile Hakan Baş'ın evliliğinde büyük kriz! Evlerini ayırdılar


Takvim Saklambaç'ın haberine göre; Bebek krizini aşamayan Bensu Soral ile Hakan Baş'ın jet hızıyla evlerini ayırma kararı aldığı öğrenildi. Çiftin bu flaş hamlesi 'boşanıyorlar mı?' sorusunu akıllara getirdi. Bensu Soral ve Hakan Baş'ın uzun süredir birlikte görüntü vermemesi ise iddiaları doğrular nitelikte.

Bensu Soral ile Hakan Baş'ın evliliğinde büyük kriz! Evlerini ayırdılar


ANNELİĞİ İKİNCİ PLANA ATTI

Ancak kariyerine öncelik veren 30 yaşındaki güzel oyuncunun, "Benim için henüz erken, Daha yapmak istediğim işler var. Şimdi anne olursam kariyerim arka planda kalır" cevabı verdiği öğrenildi.

Bensu Soral ile Hakan Baş'ın evliliğinde büyük kriz! Evlerini ayırdılar


EVLER AYRILDI


Eşinin çocuk olayına sıcak bakmaması üzerine sinirlenen ünlü işadamının moralinin çok bozuk olduğu öğrenildi.Şu sıralar ise ikilinin arasındaki krizin çözülmediği ve evlerini ayırmaya karar verdikleri de konuşulanlar arasında.

 

'İŞLERİME ODAKLANDIM' DEMİŞTİ...

Bu arada Bensu Soral geçtiğimiz yıl gazetecilerin "Anne olmayı istiyor musunuz?" sorusuna, "Eşim Hakan'la bir çocuk çok istiyoruz. Ama her şeyin bir vakti, zamanı var. Şu an işlerime odaklandım" cevabı vermişti.

bensu soral

BENSU SORAL HAKKINDA

Rol aldığı 'İçerde' dizisiyle yıldızı parlayan ve son olarak Cam Tavanlar ile ilzeyici karşısına çıkan güzel oyuncu Bensu Soral, oyuncu Hande Soral'ın kardeşidir. Bensu Soral 2 Şubat 1991 Bursa doğumludur. Bursa İnegöl Turgutalp Anadolu Lisesi'nden mezun olmuştur. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde Grafik okumaktadır. Bir süre modellik yapan Bunsu Soral, oyunculuğa başladıktan sonra mankenliği bırakmıştır.

 

Ünlü oyuncu Bensu Soral ile Hakan Baş'ın evliliğinde büyük kriz! Evlerini ayırdılar... İşte sebebi ile ilgili etiketler Bensu Soral Hakan Baş
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.