Ünlü oyuncu Belgin Doruk'un oğlu Aydın Birsel ebediyete uğurlandı

Yeşilçam'ın usta isimlerinden sanatçı merhum Belgin Doruk'un Bursa'da evinin önünde ölü bulunan oğlu Aydın Birsel, Zincirlikuyu mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Aydın Birsel'in son vasiyetini 40 yıllık arkadaşı Semih Dalan açıkladı: ''Aydın çok iyi bir insandı. Bana hep söylerdi, 'Bana bir şey olursa beni annemin mezarının üstüne gömün' derdi"

Yeşilçam’ın yıldızı Belgin Doruk’un oğlu Aydın Birsel, Bursa’daki evinin önünde ölü bulunmuştu. Yapılan ilk incelemelerde Birsel’in düşme sonucu hayatını kaybettiği öğrenilmişti. Birsel'in cansız bedeni ise savcılık incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılmıştı. Birsel'e yapılan otopsinin ardından 40 yıllık arkadaşı cenazeyi teslim aldı.


YENİ BİR İŞ KURMAYA HAZIRLANIYORDU...

40 yıllık arkadaşı Semih Dalan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Aydın Birsel'in 40 yıllık arkadaşı olduğunu ve üzüntü duyduğunu söyledi. Kendisiyle beraber iş kurma planları olduğunu ve en son 2 gün önce görüştüklerini belirten Dalan, acı haberini alınca inanamadığını söyledi.

Ünlü oyuncu Belgin Doruk'un oğlu Aydın Birsel ebediyete uğurlandı

'ANNEMİN MEZARLIĞINA GÖMÜLMEK İSTİYORUM'

Dalan, acılarının çok büyük olduğunu ifade ederek şunları söyledi: "Ailesine, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Cenazesi yetişirse öğle vaktinde kılınan namazın ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda annesinin mezarının üstüne defnedilecek. Vasiyeti vardı. 15 gün önce annesinin mezarını ziyaret etmişti. Oradan çıktıktan sonra konuştuk ve annesinin mezarının dağıldığını, bakımsız kaldığını söyledi. Bana da en kısa sürede mezarını tekrardan yapalım, demişti. Sonrasında da 'Ben annemin mezarlığına gömülmek istiyorum.' dedi. Biz de vasiyetini yerine getireceğiz."

Ünlü oyuncu Belgin Doruk'un oğlu Aydın Birsel ebediyete uğurlandı

 

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Aydın Birsel için dün İstanbul Zincirlikuyu’da cenaze programı düzenlendi. Cenazeye Aydın Birsel’in Ablası Gül Esentaş, yeğenleri Deniz ve Can Esentaş, yakınları ve sevenleri katıldı. Kılınan cenaze namazı sonrası okunan duaların ardından Birsel’in cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığında bulunan Aile kabristanlığına defnedildi.

Ünlü oyuncu Belgin Doruk'un oğlu Aydın Birsel ebediyete uğurlandı

'BURSA'DA YENİ BİR HAYATA BAŞLIYORDU...'

Çocukluk arkadaşı Ahmet Sarıoğlu “Çok eski çocukluk arkadaşımdı. Bütün çocukluğumuz beraber geçti. 45 senelik arkadaşım böyle olmaması lazımdı ama takdiri ilahi yapacak bir şey yok. Rahatsızlığı bir şeyi yoktu. Bursa’ya yeni gelmişti. Bursa’da yeni bir hayata başlıyordu. Olmadı maalesef “ dedi.

Ünlü oyuncu Belgin Doruk'un oğlu Aydın Birsel ebediyete uğurlandı

Ünlü oyuncu Belgin Doruk'un oğlu Aydın Birsel ebediyete uğurlandı ile ilgili etiketler cenaze Belgin Doruk Aydın Birsel

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.