Ünlü oyuncu bebeğinin cinsiyetini öğrenince şoke oldu!

Usta oyuncu Levent Kırca'nın yönetmen oğlu Oğulcan Kırca ile 2014 yılında hayatını birleştiren ünlü oyuncu Ayça Erturan, bebeğinin cinsiyetini açıkladı. Bebeğinin cinsiyetinin kız olduğunu öğrenince bir hayli şaşıran oyuncu, 'Büyük şok geçirdim' ifadelerini kullandı.

2014 yılında oğlu Oğulcan Kırca ile nikah masasına oturan oyuncu Ayça Erturan, birkaç hafta önce hamile olduğunu duyurmuştu. İkilinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu. Kızları olacaklarını öğrenen çiftten Erturan, o anları YouTube kanalından yayınladığı video ile duyurdu.

 'O KADAR EMİNDİM Kİ...'

Ünlü oyuncu bebeğinin cinsiyetini öğrenince şoke oldu!

Ünlü oyuncu, "Kızımız olacak, hiç beklemiyordum. 'Kesin oğlan' falan diyordum evde. Hamileliğimi öğrenmemden daha büyük şok geçirdim. O kadar emindim ki erkek olduğuna... Gerçekten çok şaşkınım" şeklinde konuştu.

Ünlü oyuncu bebeğinin cinsiyetini öğrenince şoke oldu! - Resim : 2

Baba olacağını öğrenince büyük şaşkınlık yaşayan Kırca ise duygularını, "İnsan hayatı boyunca beklediği bir şeyin haberini alınca ne yapacağını bilemiyor" sözleriyle dile getirmişti.

 

Ünlü oyuncu bebeğinin cinsiyetini öğrenince şoke oldu! ile ilgili etiketler Hamile Hamilelik ayça erturan Oğulcan Kırca
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.