Ünlü oyuncu Başak Parlak hamile mi? Karnındaki şişlik dikkat çekti!

32 yaşındaki ünlü oyuncu Başak Parlak geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Bir süredir Bedir Özuslu ile aşk yaşayan Parlak'ın karnındaki şişlik, "Hamile mi?" sorusunu akıllara getirdi.

 Şevkat Yerimdar, Kış Güneşi ve Bir Deniz Hikayesi gibi projelerdeki başarısıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan oyuncu Başak Parlak, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Doğal saç ve makyajıyla dikkat çeken oyuncunun karnındaki şişlik dikkat çekti.

Ünlü oyuncu Başak Parlak hamile mi? Karnındaki şişlik dikkat çekti!

"HAMİLELİK" SORULARINA CEVAP VERMEDİ

Bedir Özuslu ile aşk yaşayan Parlak'ın elbisesinin altından belli olan karnındaki şişlik, "Hamile mi?" sorusuna akıllara getirdi.

Muhabirlerin, "Hamile misiniz" sorusuna yanıt vermeyen oyuncu, acelesi olduğunu söyleyerek yürümeye devam etti.

Ünlü oyuncu Başak Parlak hamile mi? Karnındaki şişlik dikkat çekti! - Resim : 2

BAŞAK PARLAK HAKKINDA

Başak Parlak, 3 Kasım 1989 tarihinde Tekirdağ’da dünyaya geldi. Eğitim hayatını Namık Kemal Lisesi ve Maltepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olarak tamamladı.

 2003 yılında Zalim dizisi ile televizyon hayatına adım attı. 2008 yılında Saruhan Hünel ile başrol paylaştığı Serçe dizisinde Fikret Hakan, Sermin Hürmeriç, Deniz Gökçer ile birlikte oynadı. Başak Parlak, 2011 yılında Star Tv de “Hayret Bir Şey” adlı güldürü programının sunuculuğunu yaptı.  2013 yılında “Neva” adlı sinema filminde Şükrü Özyıldız, Nergis Kumbasar, Levent Özdilek, Tevfik Urgancıoğlu ile birlikte başrolde oynadı.

2013 yılında Peyami Safa‘nın aynı adlı romanından uyarlanan ve yönetmenliğini Sadullah Çelen‘in yaptığı, başrollerini Kadir Doğulu, Neslihan Atagül ve Yunus Emre Yıldırımer‘in paylaştığı ‘Fatih Harbiye’ dizisine 13. Bölümde oyuncu Başak Parlak da katıldı.

 

Ünlü oyuncu Başak Parlak hamile mi? Karnındaki şişlik dikkat çekti! ile ilgili etiketler Hamile başak parlak Hamilelik
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.