Ünlü oyuncu Barış Arduç'un asıl mesleği duyanları hayrete düşürdü

Son dönemde rol aldığı Alparslan Büyük Selçuklu ve Kulüp dizileriyle adından söz ettiren 34 yaşındaki oyuncu Barış Arduç’un eski mesleği duyanları şaşkına çevirdi. İşte Barış Arduç'un geçmiş yıllarda yaptığı o iş...

Bir dönem ''Kiralık Aşk'' dizisinde hayat verdiği Ömer karakteriyle hafızalara kazınan, şimdilerde TRT1 ekranlarındaki Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinde Fahriye Evcen ile birlikte rol alan oyuncu Barış Arduç'un daha önce yaptığı mesleği duyanlar inanamadı. Arduç'un ünlü bir oyuncu olmadan önce 8 yıl boyunca Şile’de cankurtaranlık yaptığı ortaya çıktı.

Ünlü oyuncu Barış Arduç'un asıl mesleği duyanları hayrete düşürdü

GQ dergisine konuşan Arduç, "Kurtardığım kişinin sayısı binden fazla" diyerek unutamadığı anısını şöyle anlattı: "Bir hala-yeğen vardı. Onlara yetişemedim, boğuldular. Çok kötü olmuştum, rüyalarıma giriyorlardı. İki yıldır baş etmeyi öğrendim."

 

Ünlü oyuncu Barış Arduç'un asıl mesleği duyanları hayrete düşürdü ile ilgili etiketler Barış Arduç Cankurtaran
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.