Ünlü oyuncu Arnold Schwarzenegger trafik kazası geçirdi! 4 araç birbirine girdi

Aksiyon filmlerinin ünlü oyuncusu Arnold Schwarzenegger, Los Angeles'ta 4 arabanın karıştığı ciddi bir trafik kazası geçirdi. 74 yaşındaki Hollywood yıldızının hafif yaralandığı ve sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

Avusturya doğumlu sporcu, aktör ve Kaliforniya'nın eski valisi Arnold Schwarzenegger'in Sözcüsü, aktörün bir araba kazası geçirdiğini ve kaza meydana geldiğinde direksiyonda olduğunu doğruladı.

KAZA, ÜNLÜ OYUNCUNUN HATASINDAN KAYNAKLANDI

Aktörün, Sunset ve Allenford Bulvarı'nın kesiştiği yerde sola dönüş yapmaya çalışırken, sola dönüş okunu beklemediği belirtildi. Kazanın oyuncunun hatasından kaynaklandığına inanılıyor.

Los Angeles Polisi, 4 aracın karıştığı kazada bir kadının yaralandığını söyledi. Yaralanan kişi, aktörün aracının üzerine devrildiği araçta bulunuyordu.

Ünlü oyuncu Arnold Schwarzenegger trafik kazası geçirdi! 4 araç birbirine girdi

Olay yerinde çekilen görüntüler, Brentwood'daki bir kavşakta iki arabayı sollayan büyük bir SUV'u (Sportif Çok Amaçlı Araç) gösteriyor.

74 yaiındaki California eski valisi Arnold Schwarzenegger, kaza mahallinin yakınında fotoğraflandı ve iyi durumda olduğu gözlendi. Bir görgü tanığı aktörün ''bir filmden bir dublör gibi göründüğünü'' söyledi.

Polis, şu ana kadar herhangi bir tutuklama yapılmadığını ve uyuşturucu ve alkol ihtimalinin uzak olduğunu kaydetti. Polis kazaya karışanların kimliklerini açıklamadı ve kazayı araştırıyor.

Ünlü oyuncu Arnold Schwarzenegger trafik kazası geçirdi! 4 araç birbirine girdi ile ilgili etiketler Trafik kazası Los Angeles arnold schwarzenegger
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.