Ünlü oyuncu Armie Hammer'ın tecavüz fantezileri ortaya çıkmıştı!

ABD'li oyuncu Armie Hammer'ın sosyal medya hesabı üzerinden başka kadınlara attığı sapkın mesajlar sosyal medyada açığa çıkmıştı. Hammer'ın eski eşi Elizabet Chambers ise yaşananlarla ilgili ilk kez konuştu.

Beni Adınla Çağır (Call Me By Your Name) filminin yıldız oyuncusu Armie Hammer'ın eski eşi Elizabeth Chambers, ünlü oyuncunun başka kadınlara gönderdiği sapkın mesajlar hakkında ilk kez sessizliğini bozdu.

Kısa bir süre önce sosyal medyaya Hammer'ın gönderdiği iddia edilen mesajların sızması magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Hammer'ın pek çok kadına uygun olmayan mesajlar gönderdiği iddia edilmişti.

Ünlü oyuncu Armie Hammer'ın tecavüz fantezileri ortaya çıkmıştı!

"AYAK PARMAKLARINI KESMEK İSTİYORUM"

Söz konusu mesajlar oyuncunun tecavüz ve yamyamlık fantezilerine işaret ediyordu. Mesajlar House of Effie isimli sosyal medya hesabından sızdırılan. Yamyamca ve ürkütücü bir olan bir mesajda Hammer'ın bir kadına, "Ayak parmaklarını kesmek istiyorum" dediği öne sürülmüştü.

Söz konusu tartışmalarda bugüne kadar sessizliğini koruyan Chambers ise şu ifadeleri kullandı:

"HARAP OLDUM"

Haftalardır yaşananlarla uğraşmaya çalışıyorum. Şoke olmuş durumdayım, üzgünüm ve harap oldum. Üzüntü bir yana, dinliyorum ve bu hassas konularda dinlemeye ve kendimi eğitmeye devam edeceğim.

Bilmediklerimin farkında değildim. Herhangi bir saldırı veya taciz mağdurunu destekliyorum ve bu acıyı yaşayan herkesi iyileşmesi için ihtiyaç duyduğu yardımı aramaya çağırıyorum. Şu anda konuya dair daha fazla yorum yapmayacağım. Bu inanılmaz zor zamanda odağımda çocuklarım, işim ve iyileşme olmaya devam edecek.

Chambers ayrıca kendisine verilen destekten ötürü teşekkür de etti.

Ünlü oyuncu Armie Hammer'ın tecavüz fantezileri ortaya çıkmıştı! ile ilgili etiketler Sosyal Medya Armie Hammer Elizabeth Chambers
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.