Ünlü oyuncu Annie Wersching 45 yaşında vefat etti

Amerikalı oyuncu Annie Wersching, 45 yaşında hayata veda etti. Aralarında, "24", "Bosch", "Vampire Diaries" ve "Timeless" gibi önemli dizilerin de yer aldığı bir çok yapımda boy gösteren ünlü oyuncu bir süredir kanser tedavisi görüyordu.

Bir döneme damga vuran televizyon dizisi 24’te canlandırdığı FBI ajanı Renee Walker karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran, Bosch ve Marvel’s Runaways gibi dizilerde yer alan ünlü oyuncu Annie Wersching genç yaşta hayatını kaybetti. Amerikalı oyuncunun ani vefatı sevenlerini yasa boğdu.

Wersching’in ölümünü menajeri Craig Schneider duyurdu. Schneider, 2020 yılında kanser teşhisi konan ve bir süredir hastalıkla mücadele eden Wersching’in ölümüne dair detaylı bir açıklama ise yapmadı.

 Annie Wersching

VEFATININ ARDINDAN EŞİNDEN DUYGUSAL PAYLAŞIM

Wersching’in 2009 yılında hayatını birleştirdiği aktör ve komedyen Stephen Full, eşinin vefatının ardından şu mesajı paylaştı: “Bugün bu ailenin ruhunda büyük bir boşluk var ama o bize bunu dolduracak araçlar bıraktı. En basit anda bile bir mucize buldu. Dans etmek için müziğe ihtiyacı yoktu. Bize maceranın sizi bulmasını beklememeyi öğretti. ‘Git, bul onu. O her yerde’ dedi ve bulacağız da…”

Ünlü oyuncu Annie Wersching 45 yaşında vefat etti - Resim : 2

‘Star Trek: Enterprise’, ‘The Vampire Diaries’, ‘Marvel’s Runaways’ ve ‘Star Trek: Picard’ gibi yapımlarda da rol alan Wersching’in üç çocuğu vardı.

Ünlü oyuncu Annie Wersching 45 yaşında vefat etti ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.