Ünlü oyuncu, 'Aliya' için 24 kilo aldı!

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisiyle tanınan, ünlü oyuncu Berke Üzrek, Bosna Hersek Cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç'in hayatının konu alındığı Aliya dizisi için 24 kilo aldı.

Sevilen oyuncu Berke Üzrek, yakında TRT ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan Bilge Kral lakaplı Bosna Hersek Cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç'in hayatının konu alındığı Aliya dizisi için 24 kilo aldı.

oyuncu-berke-uzrek-dizi-projesi-icin-24-kilo-aldi-10316206_8601_m_1

ROLÜ İÇİN 24 KİLO ALDI

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, 46 Yok Olan, Leyla ile Mecnun gibi projelerde rol alan ve son olarak Organik Aşk Hikayeleri filmiyle beyazperdede boy gösteren yakışıklı oyuncu Berke Üzrek, yeni bir projeyle ekranlara çıkmaya hazırlanıyor.

Bosna Hersek'in ilk Cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç'in hayatını konu alan, TRT'de yayınlanacak olan 'Aliya' dizisinin oyuncularından Üzrek, rolü için 24 kilo aldı.

oyuncu-berke-uzrek-dizi-projesi-icin-24-kilo-aldi-10316206_3525_m

38 yaşındaki ünlü oyuncu çekimlerin tamamlanmasının ardından, doktor kontrolünde hızla kilo vermeye başladı.

Ünlü oyuncu aldığı radikal kararla ilgili şunları söyledi:

Bu önemli projeye hazırlanırken beni motive eden, Bosna Hersek'te yaşananların üzerimde bıraktığı psikolojik etki oldu. Aliya İzzetbegoviç tarihe mal olmuş bir şahsiyettir. Gelecekte çok daha iyi anlaşılacağını düşünüyorum. Umarım tüm Türkiye yanı başımızda yaşanan ve hatta yaşanmaya devam eden Bosna Hersek meselesinin iç yüzünü anlatmaya gayret ettiğimiz yapıma gereken ilgiyi gösterir.

Aliya-Dizisi-OyuncularA-Kim-Kimdir-Konusu-ve-Oyuncu-Kadrosu-1

Ünlü oyuncu, 'Aliya' için 24 kilo aldı! ile ilgili etiketler aliya berke üzrek aliya izzetbegoviç
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.