Ali Sürmeli beyin kanaması geçirdi

Usta oyuncu Ali Sürmeli beyin kanaması geçirdi. Şu anda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan Ali Sürmeli'nin ameliyata alındığı ifade edildi. Başarılı bir ameliyat geçiren Sürmeli'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Mahsun Kırmızıgül ve Oktay Kaynarca da hastaneye gelerek ünlü oyuncunun sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Ünlü oyuncu Ali Sürmeli beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırıldı. Tecrübeli oyuncunun ameliyata alındığı öğrenildi.

Mahsun Kırmızıgül sosyal medya hesabından '' Yıllardır çekmiş olduğum tüm sinema projelerimde beraber çalıştığım, dostum, abim Ali Sürmeli bugün geçirdiği beyin kanaması sonrası kaldırılığı hastanede ameliyata alındı.'' paylaşımını yaptı.

Ali Sürmeli beyin kanaması geçirdi

DURUMU İYİ

Başarılı bir şekilde geçen ameliyat sonrası usta oyuncunun durumunun iyi olduğu öğrenildi. Tansiyona bağlı beyin kanaması geçiren usta oyuncuyu sevenleri yalnız bırakmadı. Sanat camiasından Oktay Kaynarca ve Mahsun Kırmızı Gül’de hastaneye gelerek ameliyat sonrası açıklamalarda bulundu.

ALİ SÜRMELİ KİMDİR?

Ali Sürmeli 1959 yılında doğdu. Aslen mus-Varto Omeriyan köyündendir. Babası Anadolu'da birçok şehirde görev yapmış bir postacıydı. Babasının görevleri nedeni ile Solhan ve Karlıova, Elazığ, Palu, Doğancılar, Diyarbakır ve Bursa da bulundu.

Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden 1985 yılında mezun oldu.

Sokak Tiyatrosu, Dostlar Tiyatrosu ve Devlet Tiyatrosu'nda çalıştı.

1988 yılında "Dönüş" adlı film ile sinema dünyasına girdi.

1996 yılında 8. Ankara Ulusal Film Yarışması "Yardımcı Erkek Oyuncu" ödülünü aldı.

Ali Sürmeli beyin kanaması geçirdi ile ilgili etiketler Ameliyat beyin kanaması ali sürmeli
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.