Ünlü oyuncu 80 yaşında vefat etti

Dünya çapında üne sahip ABD'li oyuncu Jessica Walter, 80 yaşında evinde vefat etti. 160'tan fazla film, dizi ve yapımda rol alan Walter'ın ölüm haberini kızı Brooke Bowman duyurdu. Bowman, annesinin öldüğünde New York'taki evinde bulunduğunu açıkladı. Ünlü oyuncu son olarak Netflix'te yayımlanan Arrested Development dizisindeki Lucille Bluth rolüyle takdirleri toplamıştı...

Bugüne kadar 160'tan fazla film, dizi ve yapımda rol alan dünyaca ünlü oyuncu Jessica Walter, New York'taki evinde öldü.

Son olarak Netflix'teki Arrested Development dizisinde Lucille Bluth rolünü üstlenen Jessica Walter'ın uykusunda vefat ettiği belirtildi.

Ünlü oyuncu 80 yaşında vefat etti

60 yılı aşkın bir süredir sanat dünyasında olan Walter'in kızı Brooke Bowman, annesinin ölümünü doğrulayan bir açıklama yaptı.

Bowman, "Hüzün dolu kalbimle değerli annem Jessica'nın hayatını kaybettiğini doğruluyorum. 60 yılı aşkın kariyerinde, ekran önü ve arkasında hikayeler anlatmak onun en büyük zevkiydi. Onun mirası geride bıraktığı işlerde yaşayacak. Pek çok insan onu neşe dolu biri olarak hatırlayacak" dedi.

160'TAN FAZLA FİLM VE DİZİDE ROL ALDI

1975'te Amy Prentiss dizisindeki rolüyle Emmy ödülü kazanan Jessica Walter, kariyeri boyunca 160'ı aşkın film ve dizide rol aldı. Sinemada da pek çok filmde rol alan Walter, Clint Eastwood'un 1971 yapımı Play Misty For Me filmiyle de büyük çıkış yakaladı. 

Ünlü oyuncu 80 yaşında vefat etti ile ilgili etiketler vefat Netflix jessica Walter Brooke Bowman Arrested Development
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.