Ünlü oyun şirketi IO Interactive, Türkiye'de ofis açtı: Birçok iş ilanı yayınlandı

Oyun devi IO Interactive, Türkiye'de bir ofis açacağını açıkladı ve birçok iş ilanı yayınladı.

Hitman gibi önemli oyunların yapımcısı oyun şirketi IO Interactive, Türkiye'de ofis açacağını duyurdu. 1998'de kurulan köklü şirket, yeni ofisinin İstanbul'da olacağını belirtti.

Böylece Danimarka merkezli IO Interactive’in dördüncü stüdyosu İstanbul'da açılmış olacak. IO Interactive, İstanbul ofisinin şirketin büyümesinde büyük rol oynayacağını söylüyor.

IO INTERACTIVE İSTANBUL OFİSİ İÇİN İŞ İLANLARI AÇTI

IO Interactive'in İstanbul stüdyosu, AAA (En yüksek kalitede) oyunlar geliştirmek için bir merkez olacak. İstanbul’daki ekibin, James Bond odaklı bir oyun olacak ‘Project 007’ kod adlı oyun da dahil olmak üzere Project Fantasy ve Hitman gibi yapımlarda önemli bir rol oynayacağı belirtildi.

Türkiye ofisi için birçok iş ilanları da açıldı. Siz de İstanbul stüdyosundaki iş ilanlarını incelemek için buraya tıklayabilirsiniz. 

Ünlü oyun şirketi IO Interactive, Türkiye'de ofis açtı: Birçok iş ilanı yayınlandı

IO Interactive CEO’su Hakan B. Abrak da bu hamleyle daha fazla küresel yatırımcının ülkemize geleceğine inandıklarını ve Türk geliştiricilerin daha kompleks projelerde çalışabileceğini söylerken şu ifadeleri de ekledi:

“Türkiye, burada bulunan potansiyel ve genç kitlenin yanı sıra bizlere Orta Doğu ve Asya bölgesindeki potansiyel yeteneklere erişim imkânı sağlayacak. Ayrıca Türkiye’ye gelmemizle birlikte AAA sektörünün gelişeceğine inanıyoruz.”

Ünlü oyun şirketi IO Interactive, Türkiye'de ofis açtı: Birçok iş ilanı yayınlandı ile ilgili etiketler İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.