Ünlü otele yapay zekalı seks robotu geldi!

Mayıs ayında Moskova’da açılan Rusya’nın ilk robot genelevi, yapay zekalı ilk seks robotu Emma sayesinde doldu. Müşterilerin yoğun ilgi gösterdiği Emma, gözlerini kıpırdatabiliyor, başını ve dudaklarını oynatabiliyor.

Dmitry Alexandrov adlı bir Rus vatandaşının kurduğu The Dolls Hotel adlı otel, Rusya'nın ilk robot genelevi olma özelliğini taşıyor.

Başkent Moskova’da açılan otel, geceliği 24 ila 40 dolardan hizmet veriyor. Tabii otelde kalan kişiler dilerlerse 80 dolar karşılığında seks robotu hizmetinden de faydalanabiliyorlar. Oteldeki seks robotları farklı tipteki müşterilere hitap edecek şekilde tasarlanmış.

Yani her bir robotun aslında kendine has yapay bir kişiliği bulunuyor.

Ünlü otele yapay zekalı seks robotu geldi!

Lolita, Sasha, Natasha, Alise ve Isilel adındaki seks robotları ile müşterilerine hizmet veren The Dolls Hotel, Android işletim sistemine sahip yeni yapay zekalı seks robotu Emma ile otel misafirlerine farklı bir deneyim yaşatacak.

Sahip olduğu yapay zekası sayesinde konuşmalarına uygun bir şekilde ağız hareketleri yapabilen, gözlerini kırpabilen ve başını oynatabilen Emma, 7 bin rubleye (100 dolar) kiralanabiliyor.

Müşteriler tarafından büyük ilgi gören seks robotu, şimdiye kadar 1000’den fazla kişiye hizmet vermiş.

Dolls Hotel'in kurucusu Dmitriy Aleksandrov, "İhtiyaç ve tercihleri inceledik, başlıca talep yapay zekalı bir robottu" dedi.

Rus girişimci, otelin Rusya'daki insanların cinsel yaşamlarını iyileştirmeleri için güvenli bir seçenek olduğunu dile getirdi.

Ünlü otele yapay zekalı seks robotu geldi! ile ilgili etiketler Moskova yapay zekalı seks robotu The Dolls Hotel Dmitry Alexandrov
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.