Ünlü otel sahibi silahlı saldırıya uğradı!

Kervansaray Otellerinin sahiplerinden iş adamı Selim Sayılgan'ın bu sabah otomobilinin içinde silahlı saldırıya uğradığı öğrenildi. Sayılgan, saldırıdan yara almadan kurtulurken, saldırganların ise beyaz bir otomobille olay yerinden kaçtıkları öğrenildi.

İddialara göre olay bugün sabah saatlerinde İstanbul Ayazağa'da yaşandı. Kimliği belirlenemeyen saldırganlar Sayılgan'ın şoförünün kullandığı 34 SAY... plakalı aracına ateş ederek beyaz bir araç ile olay yerinden kaçtı.

Saldırıdan yara almadan kurtulan Sayılgan'ın şüphelilerden şikayetçi olduğu öğrenildi. Olay ile ilgili soruşturmayı İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü öğrenildi.

bodrLobby04_750

Son günlerde bazı işadamalarına yönelik tehditler nedeniyle soruşturmanın derinlikli bir biçimde yürütüldüğü öğrenildi.

Tekstil ve turizm sektöründe yatırımları bulunan Kervansaray Yatırım Holding bir süredir mali sıkıntıları ile gündemde. Gruba bağlı bazı oteller icradan satışa çıkarılmıştı. Grubun 100 milyon Euro'ya yakın borcunun olduğu belirtiliyor.

Sayılgan'a yönelik saldırının gerisinde alacaklıların olup olmadığı konusu ise yürütülecek soruşturma sonrası kesinleşecek.

Kaynak: Hürriyet

Ünlü otel sahibi silahlı saldırıya uğradı! ile ilgili etiketler Türkiye silahlı saldırı kurşunlama işadamı asayiş
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.