Ünlü modeli çantasına atıp kaçırdı!

İngiliz model Chloe Ayling'i moda çekimi vaadiyle kandırıp İtalya'ya getiren ve ardından uyuşturup seyahat çantasına koyarak kaçırmak ve internetten seks kölesi olarak satmakla tehdit etmekle suçlanan Polonyalı Lucasz Herba 17 yıl hapse çarptırıldı.

Kaçıranla kaçırılanın karşılıklı suçlamalarıyla gündem olan davada, Chloe Ayling kendisini kaçıran Lucasz Herba'nın yaklaşık 17 yıl hapse çarptırılmasıyla suçsuzluğunun ispatlanmasının ardından ferahladığını belirtti.

Temmuz 2017'deki vakada, Ayling'in anlatımına göre, Herba kendisini moda fotoğrafçısı olarak tanıttığı ve moda çekimi vaadiyle Milano'ya getirdiği modeli stüdyoda ketamin vererek bayılttıktan sonra çırılçıplak soyarak bağlamış ve bir seyahat çantasına koymuştu.

Ünlü modeli çantasına atıp kaçırdı!

6 GÜN SONRA SERBEST BIRAKTI

Bavulu otomobilin arkasına atıp Torino'nun kırsalında bir çiftliğe taşıyan Herba, Ayling'e, Siyah Ölüm çetesinden olduğunu iddia etmiş, serbest bırakmak için 300 bin euro fidye talep etmek, internet üzerinden Suudi zenginlerine seks kölesi olarak satmakla tehdit etmek gibi her türlü baskı ve tacizde bulunmuştu.

Ancak Ayling'in Herba'ya işbirliği izlenimi vermek için birlikte ayakkabı alışverişine çıktığından söz etmesi kafaları karıştırmıştı.

Buna göre Herba 6 günün sonunda ''Madem sen bir annesin, çocuğun var, bunu yapamam'' diyerek Ayling'i götürüp İngiliz Konsolosluğu'nun kapısına bırakmıştı.

Ünlü modeli çantasına atıp kaçırdı! - Resim : 2

HERBA: DANIŞIKLI DÖVÜŞ

Ancak İngiltere'de oturma izni bulunan Polonyalı vatandaşı Herba'nın (30) aslında Ayling'le (20) sevgili oldukları, kadının kendi rızasıyla İtalya'ya geldiği ve model olarak şöhret kazanmak için bizzat kaçırılma komplosu yapıp kendisini ikna ettiğini anlatması soru işaretlerini artırdı.

'HER ŞEY ONU ŞÖHRET YAPMAK İÇİNDİ'

Sanık ''Hiç parası yoktu, yardıma ihtiyacı olduğu aşikardı, onunla dost oldum ve ona aşık oldum. Ona yardım etmek için elimden gelen her şeyi yaptım, sonucunda ortaya çıkan bu uluslararası skandalın amacı onu ünlü yapmaktı'' savunmasını yaptı. 'By Any Means' filminden esinlendiğini itiraf etti.

Bununla birlikte İtalyan savcılar Herba'yı 'kafayı Ayling'e takmış bir narsist ve hayalperest olmakla' itham etti.

'TUHAF AMA GERÇEK'

Kararın açıklanmasının ardından Ayling'in bağlı olduğu ajanstaki temsilcisi Adrian Sington şunları söyledi:

''Hikayesinin doğru olmasına rağmen bir yıl boyunca medyanın bunların başına gelmesinin gerisinde başka bir sebep olup olmadığını sorgulaması yüzünden omuzlarında inanılmaz bir yükle yaşadı. Şimdi suçsuzluğunun ispatlanmasıyla omuzlarından büyük yük kalktı. Artık yaşamına devam edebilir. Basında yalancı olarak etiketleniyorsan yaşamak zordur. Ama şimdi onlara 'Biliyorum, tuhaf bir hikaye, ama gerçek' diyebilecek.''

Ünlü modeli çantasına atıp kaçırdı! - Resim : 3

'İNANMAMALARINA ŞAŞMAMAK LAZIM'

Sington, 'narsist ve psikopat' diye nitelediği Herba'nın, 'bir insanın bu kadar aptal olabileceğine inanmayı imkansız kılacak şekilde davrandandığını' dile getirdi. ''Dolayısıyla bazı bakımlardan medyanın Chloe'nin hikayesine inanmakta zorluk çekmesine şaşmamak gerek'' dedi.

MEDYAYA TAZMİNAT DAVASI YOLDA

İngiliz modelin avukatı Francesco Pesce de özellikle tabloid gazetelerde çıkan haber-yorumlara atıfla Ayling'in kendisine çamur atanlara, itibarına zarar verenlere tazminat davası açmayı değerlendirdiğini duyurdu.

Ünlü modeli çantasına atıp kaçırdı! ile ilgili etiketler İngiliz İtalya model kaçırılma chloe ayling
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.