Ünlü model koronavirüse yakalandı

Ünlü model ve şarkıcı Ece Gürsel koronavirüse yakalandığını duyurdu. İlk başta yaşadığı kırgınlığı grip sandığını belirten Gürsel, ilk olarak vitaminlerle bu süreci atlatmaya çalıştığını söyledi. Ancak ateşinin aşırı yükselmesi üzerine yaptırdığı testin pozitif çıktığını belirterek, "Konuşmak çok yorucu oluyor, nefes almak da tabi... Kötü bir duyguymuş... " dedi.

Koronavirüs salgını ünlüler arasında da yayılmaya devam ediyor. Vücudunda kırıklık yaşayan ve bir anda ateşi aşırı yükselen model ve şarkıcı Ece Gürsel'in yaptırdığı Kovid-19 testi de pozitif çıktı. Ünlü isim, hastalığa ilk yakalandığında yaptıklarını ve yaşadığı zorlu süreci sosyal medya hesabından paylaştı:

"Eveeettt... 1 yıl direndik... Ve Covid arkadaş buyurdu geldi bana... İlk üç gün grip olacak gibi hissettim kendimi.. Sadece kırgınlık vardı vücudumda... İbucold ve vitemin takviyesi uygulayıp geçirmeye çalıştım, çünkü herhangi bir belirti yoktu. Fakat pazar akşamı ateşim aşırı yükselince test yaptırdım. Ve pozitif. İki gündür yorucu geçiriyorum... Bakalım zaman ne gösterecek"

Ünlü model koronavirüse yakalandı

Gürsel, bu paylaşımı üzerine geçmiş olsun demek için arayanlara ise yine sosyal medyadan şu mesajı verdi:

"Arayan, mesaj atan dostlarıma çok teşekkür ederim. Ama çoğu telefonu açamıyorum kusura bakmayın. Çünkü sürekli istirahat halindeyim. Ayrıca konuşmak çok yorucu oluyor, nefes almak da tabi... Kötü bir duyguymuş... Tez vakitte geçip gitsin inşallah!"

Ünlü model koronavirüse yakalandı - Resim : 2

Ünlü model koronavirüse yakalandı ile ilgili etiketler Ece Gürsel model kovid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.