Ünlü model hamile olduğunu açıkladı!

İngiliz model Katie Price, 42 yaşında altıncı kez hamile olduğunu açıkladı.. Bu kez kendisinden 10 yaş küçük sevgilisinden hamile kalan Price haberi, "Sağlıklı ve mutlu. Bu hissettiğim en güzel duygu" diyerek duyurdu.

Geçirdiği estetik operasyonlar sonrası yüzü tanınmaz hale gelen ve bu haberlerle sık sık gündemde yer alan İngiliz TV yıldızı, model ve şarkıcı Katie Price, altıncı kez hamile kaldığını duyurdu.

 "BU HİSSETTİĞİM EN GÜZEL DUYGU"

Bir süre önce sevgilisinden bebek sahibi olmak istediğini açıklayan 42 yaşındaki Katie Price, kendisinden 10 yaş küçük sevgilisi Carl Woods ile ilk bebeklerini beklediğini paylaştı. Sosyal medya hesabı Instagram'dan paylaşım yapan Price, gönderisine, "Sağlıklı ve mutlu. Bu hissettiğim en güzel duygu" notunu ekledi.Ünlü isim ardından sevgilisi Carl Woods'a "Benim bir parçam olduğun için teşekkür ederim" dedi.

Ünlü model hamile olduğunu açıkladı!

KATIE PRICE HAKKINDA

22 Mayıs 1978 tarihinde İngiltere'nin Brighton kentinde doğan Katie Price'ın tam adı Katrina Amy Alexandra Alexis Infield'tır. Uzun süre 'Jordan' lakabıyla anılan Price, modellik ve şarkıcılık yapıyor.

Henüz 4 yaşındayken babasının evi terk etmesi onda kalıcı etkiler bıraktı. Annesinin evlenmesinden sonra üvey babasını kabullenmeyerek 18 yaşında evi terk etti. o dönem 'Sun' gazetesi üstsüz modeller arıyordu ve Katie Price, gazeteye üstsüz pozlar verdi. Bu sayede ünlü olan Price, ünlüler camiasında görülmeye başlandı.

Ünlü model hamile olduğunu açıkladı! ile ilgili etiketler Hamile Katie Pricee Hamilelik
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.