Ünlü model Demi Rose'dan olay pozlar!

Kıvrımlı model Demi Rose yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiriyor. Son olarak çırılçıplak pozlarını paylaşan Rose'a tepki yağdı.

Instagram'da yaptığı cesur paylaşımlarla adından söz ettiren Demi Rose giydiği kıyafetlerle zaman zaman tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Rose bu sefer ise giymediği kıyafetlerle gündemde... Rose çırılçıplak pozlar verdi.

Son olarak Instagram hesabından 3 poz birden paylaşan Rose, adeta yürek hoplattı. Soyunup havuz kenarında verdiği pozları paylaşan model, kısa sürede yüz binlerce beğeni aldı.

Ünlü model Demi Rose'dan olay pozlar!

Ancak Rose'e tepkiler de fazlaydı. Bu fotoğrafların gereksiz olduğunu ifade eden takipçileri Rose'u Instagram'a şikayet etti.

Ünlü model Demi Rose'dan olay pozlar! - Resim : 2

Ünlü model Demi Rose, sosyal medya hesabından yaptığı 'ilişki teklifi' çıkışıyla çok konuşulmuştu. Kıvrımlı model, Twitter'dan yaptığı açıklamalarla yer yerinden oynamıştı. Yaptığı cesur paylaşımlarla sık sık gündeme gelen sosyal medya fenomeni ve model Demi Rose itirafıyla sosyal medyayı sallamıştı.

Ünlü model Demi Rose'dan olay pozlar! - Resim : 3

Birçok çiftin kendisine ilginç bir teklifle geldiğini söyleyen 24 yaşındaki Rose açıklamasında "Sanki başka seçeneğim yokmuş gibi bazı çiftler gelip bana...Gel çoklu ilişki yapalım diyor ve teklifte bulunuyor" dedi.

Rose bu teklifler karşısında yaşadığı şaşkınlığı dile getirirken aynı zamanda bu kadar açık olmalarına da hayret ettiğini belirmişti.

Ünlü model Demi Rose'dan olay pozlar! ile ilgili etiketler manken Çıplak demi rose kıvrım model üstsüz
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.