Ünlü modacı Vural Gökçaylı için cenaze töreni düzenlenmeyecek! İşte nedeni...

8 ay önce mide kanserine yakalanan Vural Gökçaylı'dan acı haber geldi. Türk moda dünyasının öncü isimlerinden Vural Gökçaylı, dün 79 yaşındayken tedavi gördüğü hastanede hayata veda etti. Naaşını, Koç Üniversitesi Hastanesi’ne bağışlayan Gökçaylı’ya vasiyeti gereği cenaze töreni düzenlenmeyecek.


Türkiye’de haute couture’ün en önemli temsilcilerinden Vural Gökçaylı, 8 ay önce yakalandığı ve herkesten sakladığı mide kanserine yenildi. 79 yaşındaki ünlü moda tasarımcısı, dün sabaha karşı tedavi gördüğü Koç Üniversitesi Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

 

4 yıl önce eşi Meral Gökçaylı ile birlikte, naaşını Koç Üniversitesi Hastanesi’ne kadavra olarak bağışlayan Vural Gökçaylı’ya, vasiyeti gereği cenaze töreni düzenlenmeyecek.

Ünlü modacı Vural Gökçaylı için cenaze töreni düzenlenmeyecek! İşte nedeni...

''KIZLARI DAHİL KİMSENİN DUYMASINI İSTEMEDİ''

32 yıllık asistanı Yeşim Çırakoğlu, Hürriyet’e yaptığı açıklamada modacının kanser teşhisi sonrası ameliyat olduğunu belirterek, şunları söyledi: “Mide kanserine yakalandığını 8 ay önce öğrendik. Ameliyatla midesinin 3/4’ü alındı. İki kere de kemoterapiye girdi. Ama bağışıklığı düştü. Söz verdirdi, kızları dahil kimsenin duymasını istemedi.”

Ünlü modacı Vural Gökçaylı için cenaze töreni düzenlenmeyecek! İşte nedeni...


''BEDENİNİN TIP İÇİN KULLANILMASINI VE TÖREN YAPILMAMASINI VASİYET ETTİ''

Çırakoğlu, Gökçaylı’nın cenaze törenlerinden hoşlanmadığını söyleyerek, şunları kaydetti: “4 sene önce eşi Meral Hanım ile birlikte naaşını Koç Üniversitesi Hastanesi’ne bağışlamıştı. Bedeninin tıp için kullanılması ve tören yapılmamasını vasiyet etti. Bu yüzden cenaze töreni yapılmayacak. Hep dik durmayı severdi, göründüğü gibi hatırlanmak istedi. Ben böylesine eşine ve işine âşık bir adam tanımadım. Sadece patronumu değil babamı kaybettim. Türkiye böyle bir değeri zor bulur.”

Ünlü modacı Vural Gökçaylı için cenaze töreni düzenlenmeyecek! İşte nedeni... ile ilgili etiketler Vural Gökçaylı Koç Üniversitesi Hastanesi cenaze töreni
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.