Ünlü modacı Nur Yerlitaş'ın vefatının üzerinden tam 2 yıl geçti

Beyin kanseri teşhisi konulduktan sonra 6 ay arayla iki operasyon geçiren ve 27 Nisan 2020'de Şişli Teşvikiye’deki evinde hayata veda eden 'Nurella' lakaplı modacı Nur Yerlitaş aramızdan ayrılalı tam iki yıl oldu. Birçok ünlü ismi giydiren ve ani vefatıyla sanat camiasını yasa boğan Nur Yerlitaş ölümünün 2. yılında sevenleri tarafından anılıyor.

Ajda Pekkan, Bülent Ersoy, Sibel Can, Petek Dinçöz ve Seda Sayan gibi ünlü isimleri giydiren, “Bugün Ne Giysem” ve “Bu Tarz Benim” adlı yarışma programlarında jüri üyeliği yapan ünlü modacı Nur Yerlitaş vefatının 2. yıldönümünde sevenleri tarafından unutulmadı.

2019 yılında beyin ameliyatı olan ünlü modacı Nur Yerlitaş 27 Nisan 2020'de 64 yaşındayken hayatını kaybetti. Yerlitaş'ın vefatının ardından tam iki yıl geçti. Sevenleri ünlü modacıyı ölüm yıldönümünde sosyal medya hesaplarından yaptıkları duygusal paylaşımlarla andılar.


Şenay Düdek, Instagram hesabından duygusal bir yazı kaleme aldı:

''27-2-Bu gece mübarek Kadir Gecesi. İçinizdeki kini, öfkeyi, kızgınlıkları, kırgınlıkları atın. Hafifleyin. Dünya fani. Bi varız,bi yokuz. Tam iki yıl olmuş Nur’mu (Yerlitaş) kaybedeli. Onu tanımak lazım, sevmek için. 40 yıllık dostum. Annesi Saadet’i ben yıkadım. Şimdi ana-kız koyun koyuna yatırıyor. 27 Nisan 2020.Adın gibi Nur içinde. yat!!!''

Nilgün Belgün, Nur Yerlitaş ile çekilen eğlenceli bir videosuna şu notu düştü:

''Aşk ve Komedi gösterimin son iki kostümünü sevgili Nur Yerlitaş hazırlamıştı.Son prova gününde kendimizi eğlendirmek için bu çekimi yapmıştık.Bana unutulmaz bir anı olarak kaldı kostümlerim ve bu kare…
Canım Nur sen gideli 2 yıl oldu.Yattığın yer incitmesin cennet mekanın olsun🙏
Bu mübarek Kadir gecesinde seni sevgiyle özlemle anıyorum…
Nur Yerlitaş♥️🌹''

Merve Boluğur, Nur Yerlitaş için ''Müthiş bir kadındın. Güzel uyu'' ifadelerini kullandı.

Ünlü modacı Nur Yerlitaş'ın vefatının üzerinden tam 2 yıl geçti


Beyin kanseri teşhisi konan ve altı ay arayla iki operasyon geçiren modacı Nur Yerlitaş, 2020 yılının Nisan ayında Şişli Teşvikiye’deki evinde hayatını kaybetmişti. 64 yaşında hayata veda eden Yerlitaş, Ulus Mezarlığı'ndaki annesinin mezarlığının yanına defnedilmişti.

 

''PARA PUL UMRUMDA DEĞİL''

22 Haziran 2019'da tv100'de yayınlanan Okan Bayülgen'in sunduğu programa konuk olan Nur Yerlitaş, programda duygusal anlar yaşamış ve gözyaşlarına hakim olamamıştı. Sağlık sorunları nedeniyle o dönem zor günler geçiren Nur Yerlitaş, “Ben artık daha dikkatli yaşamaya başladım. Çok duygulu yaşıyorum. Para pul hiçbir şey umurumda değil. Yemin ederim en önemli şey sağlıktır. Ben çok çalışarak çok hayat mücadelesi verdim. Artık işimi de çok seviyorum ama eskisi gibi değil. Önce sağlığım ve huzurum diyorum. Çok kötülük ve çok yanlışlar gördüm” ifadelerini kullanmıştı.

Ünlü modacı Nur Yerlitaş'ın vefatının üzerinden tam 2 yıl geçti ile ilgili etiketler Nur Yerlitaş Sosyal Medya ölüm yıldönümü şenay düdek nilgün belgün
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.