Ünlü metafizik uzmanı Salih Memişoğlu cinayetinin perde arkası

İstanbul Çekmeköy'de bir hayvanat bahçesinde çıkan silahlı kavgada metafizik uzmanı Salih Memişoğlu ve Ömer Faruk Zengin’in de olduğu 2 kişi ölmüş, 1 kişi yaralanmıştı. SuperHaber, sanat, siyaset ve iş dünyasını üzüntüye boğan cinayetin perde arkasına ulaştı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Türkiye, 'Ünlülerin hocası' olarak bilinen Salih Memişoğlu’nun hayvanat bahçesinde cinayete kurban gitmesi haberiyle sarsıldı.

METAFİZİK UZMANI SALİH MEMİŞOĞLU NEDEN ÖLDÜRÜLDÜ

Metafizik uzmanı olan ve Türkiye’nin dışında, Almanya’da her ay hastaları için giden Salih Memişoğlu’nun öldürülmesi, sanat, siyaset ve iş dünyasını üzüntüye boğdu.

Özellikle biyoenerji ve metafizik alanda yurtiçi ve yurtdışında yapmış olduğu çalışmalarla adını duyuran Salih Memişoğlu, on binlerce insanın iyileşmesine yardımcı olması ile biliniyor.

Salih Memişoğlu, metafizik unsurlarının da bilimin bir konusu olduğunu ve çözülemeyen pek çok rahatsızlığın altında, yanlış teşhis ile metafizik unsurların göz ardı edilmesinin geldiğini savunuyordu.

SON SÖZÜ “BEN SANA O YETİMLERİN PARASINI VERMEM” OLDU

İddialara göre, katil zanlısı Mustafa Ö., oğlunun kullandığı otomobil ile hayvanat bahçesine geldi ve yönetim bölümüne gitti. Burada ünlü metafizik uzmanı Salih Memişoğlu ile teyzesinin oğlu olan Ömer Faruk Zengin ve şirketin muhasebecisi O.Ö ile tartışmaya başladı.

Tartışma sırasında, katil zanlısı Mustafa Ö., Salih Memişoğlu’ndan daha alacağı olduğunu söyleyerek para istedi. Ancak Memişoğlu, zanlı Mustafa Ö.’ye kendisine hayvanat bahçesi içerisinde yapmış olduğu masraflar için toplamda 1 milyon TL ödeme yaptığımı söyleyerek ”Ben sana o yetimlerin hakkını vermem.” diyerek kendisine borcu olmadığını söyledi. Tam bu konuşmanın ardından Mustafa Ö. tabancasını çıkartarak Salih Memişoğlu ile yanında bulunan 2 kişiye doğru doğrultarak, ”Ben Karadereliyim. Ben paramı alırım.” diye konuştuktan sonra art arda ateş etmeşe başladı.

SALİH HOCAYI KALBİNDEN VURDU

Mustafa Ö. adlı kişinin silahlarından çıkan kurşunlardan biri Salih Memişoğlu’nun kalbine isabet etti. Ünlülerin de hocası olarak tanınan Salih Hoca’yı vuran Mustafa Ö., bu kez teyzesinin oğlu olan Ömer Faruk Zengin’i de boğazından vurarak öldürdü.

Saldırgan tabancasından diğer mermileri de, şirketin muhasebecisi olan O.Ö.’ye yolladı. Çekmeköy’de bulunan hayvanat bahçesinin yönetim binasının olduğu yerde meydana gelen olaydan sonra saldırgan Mustafa Ö., oğlunun kullandığı otomobil ile kaçarak izini kaybettirdi.

İstanbul polisi olaydan sonra otomobiliyle kaçan silahlı saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

8 KIZ ÇOCUĞU YETİM KALDI

Beklenmeyen bir saldırı sonucu yaşamını yitiren Salih Memişoğlu’nun, şirketin başında olan Burak Memişoğlu adlı bir oğlu ile en küçüğü 5 yaşında olan, tam 8 kız çocuğu olduğu öğrenildi. Hatay’da öksüz ve yetimler için aş evi olduğu belirtilen Salih Memişoğlu’nun Dünya Şehitleri Çocuk Vakfı’nı kurduğu ve her yıl yüzlerce çocuğun okul, giyecek ve tüm masraflarını karşılanmasına para verdiği ifade edildi.

FİLM GELİRLERİNİ ÇOCUKLARA BAĞIŞLAMIŞTI

Çevresinde yardımsever kişiliği ile tanınan Metafizik hocası Salih Memişoğlu, yetimler ve ihtiyaç sahipleri için çok sayıda yardım projeleri düzenlenmesini sağlamıştı.

Memişoğlu hoca, Oğlu Burak Memişoğlu'nun yapımcılığını üstlendiği ‘Azazil 2: Büyü’ filminin gişe gelirlerini, yapımında kendisinin de öncülük ettiği Hatay’daki Dünya Şehit Çocukları Vakfı’na bağışlamıştı.

Ünlü metafizik uzmanı Salih Memişoğlu cinayetinin perde arkası

Ünlü metafizik uzmanı Salih Memişoğlu cinayetinin perde arkası ile ilgili etiketler cinayet Salih Memişoğlu metafizik uzmanı Ünlülerin hocası
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.