Ünlü mankenden "hiçbir erkeğe bakmıyorum" çıkışı

İki yıl önce 'ihanet' gerekçesiyle evliliğini tek celsede sonlandıran eski manken Seçkin Piriler, özel hayatına dair samimi açıklamalar yaptı

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze'den anlaşmalı olarak boşanan 38 yaşındaki Seçkin Piriler, çapkınlara yüz vermediğini söyledi.

Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine göre, kimseye yan gözle bakmadığını belirten Seçkin Piriler, "Hiçbir erkeğe bakmıyorum ama yol boyunca en az 10 araba yanımdan geçerken süzüyor. Olsun bakarsa baksınlar ne yapayım?" dedi.

Ünlü mankenden "hiçbir erkeğe bakmıyorum" çıkışı

'KAFAMDA EVLİLİK FİKRİ YOK'
Piriler, tekrar evlenip evlenmeyeceğine dair "Kesin olarak evlenmem derim, sonra çıkar evlenirim. Henüz kafamda evlilik gibi bir fikir yok" dedi.

Boşanma konusuna değinen Seçkin Piriler, "İnsanlar son dönemde neden boşanıyor bilmiyorum. Bence bunu gidip erkeklere soracaksınız. Ben onurlu bir şekilde gidip boşandım" dedi.

Ünlü mankenden "hiçbir erkeğe bakmıyorum" çıkışı - Resim : 2

'UZUN İLİŞKİDEN YANAYIM'
Seçkin Piriler, "Bu saatten sonra 3-5 günlük ilişki yaşayacak halim yok. Tanımadığım bilmediğim kişiyle işim olmaz. Adı evlilik mi olur, nişanlılık mı olur bilmem ama uzun ilişkiden yanayım" şeklinde konuştu.

Ünlü mankenden "hiçbir erkeğe bakmıyorum" çıkışı ile ilgili etiketler Seçkin Piriler
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.