Ünlü manken Gizem Akbaş'ı öldüresiye döven eski sevgilisinin ilk sözleri bakın ne oldu

Beşiktaş'ta bir gece kulübünde 27 yaşındaki eski sevgilisi manken Gizem Akbaş'ı tekme tokat döven ve burnunu kıran Mücahit İsmail Ayta, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Bugün polis tarafından gözaltına alınan 28 yaşındaki Mücahit İsmail Ayta çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Beşiktaş'ta bir gece kulübünde eski sevgilisi manken Gizem Akbaş'ı öldüresiye darp eden Mücahit İsmail Ayta (28), Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğünün daveti üzerine geldiği Aile İçi Şiddet Büro Amirliğinde ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Ünlü manken Gizem Akbaş'ı öldüresiye döven eski sevgilisinin ilk sözleri bakın ne oldu


''NİSPET YAPARCASINA HARELETLER SERGİLEYİNCE..''

Ayta'nın emniyette, "Alkollüydüm, yanındaki erkeklerle bana nispet yaparcasına hareketler sergilediğini görünce sinirlendim. Kendisine de daha önce maddi desteğim çok oldu. Bu yüzden saldırdım, darp ettim" şeklinde ifade verdiği öğrenildi.

Ünlü manken Gizem Akbaş'ı öldüresiye döven eski sevgilisinin ilk sözleri bakın ne oldu - Resim : 2

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Ayta ifadesinin ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi. Adliyedeki işlemlerinin ardından Mücahit İsmail Ayta, "Kasten yaralama" suçundan tutuklanarak Metris Cezaevi'ne gönderildi.


İddiaya göre manken Gizem Akbaş, geçtiğimiz günlerde Ortaköy'de bulunan bir gece kulübüne eğlenmeye gitti. Akbaş, arkadaşlarıyla birlikte eğlendiği anları da sosyal medyada paylaştı. Sosyal medyadaki fotoğrafları gören eski sevgili Mücahit İsmail Ayta mekana gitti.

Gizem Akbaş


ESKİ SEVGİLİSİNE LAVABODA SALDIRDI

Genç kadın lavaboya gittiği sırada Ayta'nın yumruklu saldırısına uğradı. Mücahit İsmail Ayta, Gizem Akbaş'ın yüzüne yumruk attı. Aldığı darbe ile yere yığılan Akbaş, eski sevgilisinin tekmeli saldırısına da uğradı.

Gizem Akbaş

AKBAŞ'IN BURNU KIRILDI

Gizem Akbaş'ın burnu kırılırken, genç adamı ise çevredekiler sakinleştirdi. O anlar işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Ünlü manken Gizem Akbaş'ı öldüresiye döven eski sevgilisinin ilk sözleri bakın ne oldu - Resim : 5

Ünlü manken Gizem Akbaş'ı öldüresiye döven eski sevgilisinin ilk sözleri bakın ne oldu - Resim : 6

Ünlü manken Gizem Akbaş'ı öldüresiye döven eski sevgilisinin ilk sözleri bakın ne oldu - Resim : 7

Ünlü manken Gizem Akbaş'ı öldüresiye döven eski sevgilisinin ilk sözleri bakın ne oldu - Resim : 8

(İHA - DHA)

Ünlü manken Gizem Akbaş'ı öldüresiye döven eski sevgilisinin ilk sözleri bakın ne oldu ile ilgili etiketler Darp emniyet Beşiktaş Kavga Saldırı Gizem Akbaş Mücahit İsmail Ayta

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.