Ünlü manken Elif Ece Uzun ile Mehmet Tuş'un olaylı boşanması! Basın danışmanı gazetecilere sözlü ve fiziki müdahalede bulundu

Elif Ece Uzun, Mehmet Tuş ile 2019 yılında nikah masasına oturmuş ve geçtiğimiz yıl ikiz bebeklerini kucağına almıştı. Uzun, şiddet gördüğünü iddia ederek eşine koruma kararı aldırdı. Çekişmeli boşanma davası için Bugün İstanbul Aile Mahkemesi’ndeki duruşmaya katılan ünlü mankenin yanında davada tanıklık etmesi için basın danışmanı da vardı. Basın danışmanı görüntü almak isteyen gazetecilere sözlü ve fiziki müdahale ile engel olmaya çalışırken ünlü manken bu duruma sessiz kaldı.

37 yaşındaki ünlü manken Elif Ece Uzun, iş insanı Mehmet Tuş ile 2019 yılında nikah masasına oturmuştu. Evliliklerini bebekle taçlandıran çift, geçtiğimiz yıl ikizlerini kucaklarına almıştı. Ancak evliliklerine kısa süre sonra gölge düşmüş, Elif Ece Uzun eşinin uyuşturucu kullandığını ve kendisinden şiddet gördüğünü söylemişti.


ŞİDDET İDDİASI

İkiz çocuklarının babası işadamı Mehmet Tuş'un defalarca fiziksel şiddetine maruz kaldığını iddia ederek 2 ay uzaklaştırma kararı aldırmıştı.

Dilekçesinde,Mehmet Tuş'un eşi Elif Ece Uzun'a defalarca fiziksel şiddet uyguladığı ve olayın karakola intikal ettiği anlatılmıştı.

Elif Ece Uzun


'DENEDİK AMA OLMADI'

Boşanma kararı alan çift, Mayıs ayında tekrardan barışıp evliliklerine şans vermişlerdi. Geçtiğimiz günlerde basına açıklamada bulunan Uzun, "Denedik ama olmadı. Bu saatten sonra da dönüşü yok yakın zamanda mahmekemiz olacak. Hakkımızda hayırlısı" demişti.


ELİF ECE UZUN DAVAYA KATILDI

Çekişmeli olarak açılan boşanma davası İstabul Aile Mahkemesi'nde bugün görüldü. Duruşmaya ünlü manken Elif Ece Uzun avukatı ile katıldı. Mehmet Tuş ise katılım sağlamadı. Basının alınmadığı davada tanıklar dinlendi.

Elif Ece UZun - Mehmet Tuş


SÖZLÜ VE FİZİKİ MÜDAHELEDE BULUNDU


Duruşma çıkışında Uzun, açıklama yapmak istemediğini söyledi. Tanık olarak dinlenen ünlü mankenin basın danışmanı Şenay Şaşmaz, dinlenmek üzere salonun önünde bekliyordu. Duruşma başlamadan hemen önce gazetecilere haber yapmasının engellenmesi için baskı kurmaya çalışan Şaşmaz, gazetemiz muhabiri ve diğer kurumlarda çalışan meslektaşlarımıza engel olmak için önce sözlü sonra fiziki girişimde bulundu. Telefonuna vururak görüntü çekmesini engellemeye çalışırken bir yandan da sözleri ile gazetecileri engellemeye çalıştı.


Sabah / Deniz Yusufoğlu

Ünlü manken Elif Ece Uzun ile Mehmet Tuş'un olaylı boşanması! Basın danışmanı gazetecilere sözlü ve fiziki müdahalede bulundu ile ilgili etiketler mahkeme elif ece uzun Mehmet Tuş boşanma davası
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.