Ünlü manken Ebru Şancı ölümden döndü! Hayranları şaşkınlığa uğradı...

Galatasaray’ın eski futbolcularından Alparslan Öztürk'ün eşi eski manken Ebru Şancı uzunca bir süredir sosyal medyadan paylaşım yapmıyordu. Ancak sebebi ortaya çıktı. Ünlü mankenin ölümden döndüğü belirtildi.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlüler arasında yer alan eski mankenlerden Ebru Şancı, ölümden döndü. Son olarak 17 Temmuz tarihinde paylaşım yapan Şancı’nın 20 gündür ortalarda görünmemesi kafaları karıştırdı.

Ancak gerçekler kısa sürede ortaya çıktı. Şancı’nın 20 gün karnına saplanan ağrıyla baş edemeyince hastaneye gittiği ve bağırsaklarının düğümlendiği belirlendi.

Ünlü manken Ebru Şancı ölümden döndü! Hayranları şaşkınlığa uğradı...

Geçirdiği rahatsızlıktan dolayı hastaneden yattığını ve 8 kilo verdiğini söyleyen Ebru Şancı, "Bir sabah şiddetli bir ağrıyla uyandım. Karnıma öyle bir kramp girdi ki bıçak gibi saplanıyor. VücuT direnci yüksek biriyimdir, acı eşiğim de yüksek benim. Dedim ki herhalde apandisit. Koştum hastaneye gittim. Doktorum ultrason istedi. Ultrasonda sır avardı ben de sabırsız biri olduğum için 'Hocam ben mide spazmı geçiriyorum bana serum takın iyi olurum ben' dedim. Serumdan sonra bir şeyim yoktu çıktım hastaneden 15 dakika sonra korkunç ağrı geri döndü."

Ünlü manken Ebru Şancı ölümden döndü! Hayranları şaşkınlığa uğradı... - Resim : 2

"Normal olmadığını düşündüm. Sonra gittim ultrason çektirdim. Hiç olmayan binde bir olan bir şeyle karşılaştık. Bağırsaklarım düğümlenmiş. Cerrahlar geldi apar topar, 'ameliyata almak zorundayız' dediler. Ameliyat oldum. Şiddetli kusmadan akciğerime pıhtı gelmiş. Gidiyordum az kalsın. Bedenim iyileşti ama ruhum iyileşmedi. O yüzden uzun süredir burada yoktum." dedi.

Ünlü manken Ebru Şancı ölümden döndü! Hayranları şaşkınlığa uğradı... ile ilgili etiketler Ebru Şancı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.