Ünlü manken Ebru Destan'a ilişki teklifini kabul etmeyen kişiden tehdit! Soluğu savcılıkta aldı!

Ünlü manken Ebru Destan, bir iş toplantısında tanıştığı ancak sonrasında ilişki teklifini kabul etmediği için tehdit mesajları aldığı Kenan K. adlı kişiden şikayetçi oldu.

44 yaşındaki başarılı manken Ebru Destan, geçtiğimiz ay iş ortamında Kenan K. isimli biriyle tanıştı. Arkadaşlıkları devam ederken Erkan K., ünlü isimden hoşlanmaya başladı. Destan'dan beklediği karşılığı bulamayan genç adam, tehditler savurmaya başladı.

BİRLİKTE OLMAK İSTEMEDİ, TEHDİT MESAJLARI ALDI

Sabah'ta yer alan habere göre; Destan, kendisiyle birlikte olmak isteyen Erkan K.'nın isteğini geri çevirdi. Genç adam, bunun üzerine Destan'a tehdit ve hakaret içerikli mesajlar göndermeye başladı.

Ünlü manken Ebru Destan'a ilişki teklifini kabul etmeyen kişiden tehdit! Soluğu savcılıkta aldı!

ŞİKAYETÇİ OLDU

Peş peşe aldığı mesajlardan rahatsız olan ünlü manken, savcılığa başvurarak Erkan K.'nın huzur ve sükununu bozduğunu ve kendisini tehdit ettiğini belirterek şikayetçi oldu. Soruşturma kapsamında hakkında suç, uzlaşmaya tabi olunca Kenan K. yaptığından pişman olduğunu belirtip özür diledi. Ebru Destan da genç adamı affetti.

Ünlü manken Ebru Destan'a ilişki teklifini kabul etmeyen kişiden tehdit! Soluğu savcılıkta aldı! ile ilgili etiketler Ebru Destan hakaret Tehdit
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.