Ünlü komedyenden Reynmen'e destek!

MÜYAP Başkanı Bülent Seyhan, Reynmen'in algı operasyonu yaptığını belireterek "Ajdar zararsızdı ama Reynmen, sektöre zarar verdi." diyerek sert eleştirilerde bulundu. Ünlü fenomen Reynmen'e komedyen Şahan Gökbakar'dan destek geldi.

'Derdim Olsun' şarkısından sonra yeni çıkardığı 'Ela' şarkılarıyla tıklanma rekoru kırarak gündemden düşmeyen Reynmen, ünlü isimler başta olmak üzere çoğu kişi tarafında eleştirildi. Eleştirilerin hedefinde olan ünlü fenomene, komedyen Şahan Gökhabakar'dan destek geldi.

Kendisi için "Zamanında Ajdar'a haksızlık ettik. Oysaki zararsızdı. Ama Reynmen sektöre zarar verdi" diyen MÜYAP Başkanı Bülent Seyhan'a Instagram hesabından cevap veren sosyal medya fenomeni Reynmen, yaptığı açıklamasında "Beni paranızla satın alamadığınız için böyle yapıyorsunuz" dedi.

Ünlü komedyenden Reynmen'e destek!

"AMMA KONUŞTUNUZ, YADIRGADINIZ ÇOCUĞU"

Reynmen'in Bülent Seyhan'a cevap verdiği videodan bir fotoğraf paylaşarak destek veren Şahan Gökbakar, "Bu çocuk naptı la size? Başarılı şarkılar yapıyor, insanlar seviyor dinliyor. Bırakın keyfini yaşasın başarısının, amma konuştunuz, yadırgadınız çocuğu. Reynmen, sen takılma güzel kardeşim bak dalgana, eğlen, üret, büyüt kitleni, kanalını. Yerinde olmak istedikleri herkese yaptıkları aynı muamele" dedi.

Ünlü komedyenden Reynmen'e destek! - Resim : 2

 

Ünlü komedyenden Reynmen'e destek! ile ilgili etiketler Instagram Şahan Gökbakar Reynmen
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.