Ünlü komedyen Şahan Gökbakar'dan Galatasaray taraftarını kızdıracak paylaşım

Son 13 maçta yalnızca bir galibiyet alabilen ve yeni hocası Domenec Torrent yönetiminde 2'de 0 yapan Galatasaray, bugün 19:00'da lider Trabzonspor'u ağırlayacak. Akşam oynanacak maç öncesi Twitter'dan bir anket yayınlayan koyu Galatasaraylı ünlü komedyen Şahan Gökbakar paylaşımıyla gündem oldu.

Süper Lig'in 23. haftasında dev derbide Galatasaray sahasında Trabzonspor'u ağırlayacak. Nef Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmada hakem Atilla Karaoğlan düdük çalacak.

Tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Galatasaray ile ilgili maç öncesi bir paylaşımda bulunan Şahan Gökbakar, Twitter hesabından "Galatasaray vs Trabzonspor maçını kim, kaç farkla kazanır?" sorusunu sorarak bir anket yayınlandı.

Paylaşımında maçı Trabzonspor'un alacağına dair bir göndermede bulunan Gökbakar'ın bu tweetine Galatasaray taraftarının tepkisinin ne olacağı merak edildi.

İşte Şahan Gökbakar'ın o paylaşımı:

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar'dan Galatasaray taraftarını kızdıracak paylaşım

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar'dan Galatasaray taraftarını kızdıracak paylaşım ile ilgili etiketler Galatasaray Şahan Gökbakar Sosyal Medya Twitter Anket Traboznspor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.