Ünlü klip yönetmeni Kemal Başbuğ ölümden döndü! Trafik kazası geçirdi

Birçok ünlü sanatçının klip yönetmenliğini yapan Kemal Başbuğ trafik kazası geçirdi. 2002–2005 yılları arasında evli olduğu eski eşi İclal Aydın'dan 20 yaşında Zeynep adında bir kızı olan ünlü yönetmen adeta ölümden döndü. Kaza sonrası apar topar hastaneye kaldırılan Kemal Başbuğ sevenlerini korkuttu. Başbuğ'un bilincinin hastaneye kaldırıldıktan 3 gün sonra açıldığı öğrenildi.

Klip yönetmeni Kemal Başbuğ'un motosiklet kazası geçirdiği ortaya çıktı. Başında kaskı olmasına rağmen ağır yaralanan Başbuğ'un son sağlık durumunu Sabah Gazetesi yazarı Bülent Cankurt açıkladı.

Kötü haberi bugünkü köşesinde duyuran ve Kemal Başbuğ'un son sağlık durumu ile ilgili bir yazı kaleme alan Bülent Cankurt şu ifadeleri kullandı...

Ünlü klip yönetmeni Kemal Başbuğ ölümden döndü! Trafik kazası geçirdi


MOTOSİKLET KAZASI GEÇİRDİ


Ünlü klip yönetmeni Kemal Başbuğ ile ilgili çok üzücü bir haber aldım. 2 binin üzerinde klip çeken, 90'lardan itibaren neredeyse çalışmadığı şarkıcı kalmayan Kemal Başbuğ'un motosiklet kazası geçirdiğini ve ölümden döndüğünü öğrendim.


Ünlü oyuncu İclal Aydın'ın da eski eşi olan ve ondan 20 yaşında Zeynep Lal adında bir kızı bulunan Başbuğ, arkadaşının kullandığı motosikletle kaza yapmış.

Ünlü klip yönetmeni Kemal Başbuğ ölümden döndü! Trafik kazası geçirdi - Resim : 2


BİLİNCİ 3 GÜN SONRA AÇILDI

Başında kaskı olmasına rağmen ağır yaralanan Başbuğ'un, hastaneye götürüldüğünde bilinci kapalıymış. Hatta bilinci üç gün sonra açılmış ve bir hafta hastanede kalmış. Ünlü yönetmenin cuma günü taburcu olduğunu öğrendim ancak halen yürüyemiyormuş.


EŞİ VE ÇOCUĞU YANINDA

Bu arada en sevilen kliplerine imza attığı birçok ünlü şarkıcı, hastanede ziyaretine gitmiş ve moral vermiş. Tabii şu an evli olduğu Yeşeren Hanım ve ondan olan oğlu Kerem ise hastanede başucundan ayrılmamış. Kemal Başbuğ'a acil şifalar diliyorum, umarım bir an önce ayağa kalkar…

Ünlü klip yönetmeni Kemal Başbuğ ölümden döndü! Trafik kazası geçirdi - Resim : 3

Ünlü klip yönetmeni Kemal Başbuğ ölümden döndü! Trafik kazası geçirdi ile ilgili etiketler kaza Trafik kazası Kemal Başbuğ motosiklet kazası sağlık durumu son durumu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.