Ünlü kasap Nusret Gökçe'nin büyük heyecanı! Hayatı belgesel oluyor

Tuzlama hareketi (saltbae) ile dünya çapında fenomen haline gelen, birçok ülkede şubesi bulunan Nusr-Et restoranlarının sahibi ve ünlü kasap Nusret Gökçe'nin (38) hayatı belgesel oluyor. Dökü drama (yarı belgesel film) türündeki yapımın yönetmen koltuğuna ise Amerikalı bir isim oturacak.

Naim Süleymanoğlu, Müslüm Gürses, Dilberay ve Bergen'in ardından 38 yaşındaki ünlü kasap, işletmeci ve sosyal medya fenomeni Nusret Gökçe'nin de hayatı beyaz perdeye aktarılıyor... Suudi Arabistan, California, Boston Massachusetts, Londra, Dallas Texas, Mikonos, New York, Miami, Katar, Muğla, Ankara, İstanbul gibi birçok yerde şubesi bulunan ünlü işletmecinin hayatı belgesel olacak.

 
BELGESELİ AMERİKALI BİR YÖNETMEN ÇEKECEK


tv100'de yer alan habere göre; Etin üstüne tuz dökme (saltbea) akımını başlatan ünlü kasap ve sosyal medya fenomeni Nusret Gökçe'nin hayatı belgesel filme aktarılacak. Ülkemiz pazarına hızlı bir giriş yapacak olan Disney Plus, belgeseli çekmek için harekete geçti. Dökü drama (yarı belgesel film) tarzındaki projeyi bir Türk değil, ünlü bir Amerikalı yönetmen çekecek.

Ünlü kasap Nusret Gökçe'nin büyük heyecanı! Hayatı belgesel oluyor

2010 yılında İstanbul'da açtığı ilk restoranından sonra dünyanın çeşitli yerlerinde de şubeler açan ünlü işletmeci ve kasap Nusret Gökçe'nin hayatının anlatılacağı proje için oldukça heyecanlı olduğu öğrenildi. Platformda ayrıca ülkemiz tarihinde önemli yeri olan Barış Manço, Kemal Sunal gibi değerli isimler için de benzer çalışmalar yapacak.

Ünlü kasap Nusret Gökçe'nin büyük heyecanı! Hayatı belgesel oluyor - Resim : 2


40 milyon takipçili Instagram hesabından sık sık paylaşımlarda bulunan Nusret Gökçe takipçileri tarafından büyük ilgi görüyor.

Ünlü kasap Nusret Gökçe'nin büyük heyecanı! Hayatı belgesel oluyor - Resim : 3

Dünyaca tanınan bir şef olmayı başaran Nusret Gökçe daha önce verdiği bir röportajında Bostancı Kasaplar Çarşısı'nda yetiştiğini söylemişti. Gökçe, "Kasaplar Çarşısı, bu işin Harvard’ı sayılır. Bostancı Çarşı Business School mezunuyuz da diyebiliriz. Bizim yaşadıklarımızı, bizim gördüklerimizi bugün Harvard’da ders olarak öğretiyorlar. 26 senedir çalışıyorum. 26 senede toplasan 26 gün izin kullanmamışımdır. Günde 18-20 saat çalışıyorum. Toplam çalışmış olduğum saat, bir insanı iki defa emekli edecek saate denk gelir. Herkes 8 saat çalışırken ben günde 18 saat çalışıyorum. " açıklamasında bulunmuştu.

 

Ünlü kasap Nusret Gökçe'nin büyük heyecanı! Hayatı belgesel oluyor ile ilgili etiketler Nusret Gökçe film Nusret belgesel
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.