Ünlü kalecinin sevgilisinden cinsel ilişki itirafı!

Bir dönem Fenerbahçe'nin de gündeme gelen dünyaca ünlü kaleci Kevin Trapp'in sevgilisi Izabel Goulart, "Haftada 4-5 kez sevişiyoruz" açıklamasıyla gündem yarattı.

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'nin gündemine gelen ancak Eintracht Frankfurt'a kiralanan Kevin Trapp'in model sevgilisi Izabel Goulart'ın açıklamaları yine olay oldu. 

"İŞ HAYATI CİNSEL İLİŞKİMİZİ ETKİLİYOR"

28 yaşındaki file bekçisinin seksi sevgilisi Izabel Goulart'ın son yaptığı açıklamalar ise gündem oldu. 33 yaşındaki Brezlyalı model, yaptığı açıklamada sevgilisinin Paris Saint-Germain'da oynadığı dönemde kötü performansının seks hayatlarını etkilediğini söyledi.

Ünlü kalecinin sevgilisinden cinsel ilişki itirafı!

"KEVİN'LE ÇOK SEVİŞİYORUZ"

Goulart, "Kevin ve ben çok sevişiyoruz. Haftada dört veya beş kez... Fakat eğer önemli bir maç oynamışlar ve kaybetmişlerse iç çamaşırlarımla dolaşsam bile o gece cinsel ilişki olmuyor." dedi.

 Ünlü kalecinin sevgilisinden cinsel ilişki itirafı! - Resim : 2

Ünlü kalecinin sevgilisinden cinsel ilişki itirafı! ile ilgili etiketler Kevin Trapp Izabel Goulart sevişme itiraf
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.