Ünlü jokeye zehir zemberek suçlamalar!

Ünlü Jokey Halis Karataş’ın eski eniştesi Ahmet Akbulut, kendisini vurdurduğu gerekçesiyle Karataş hakkında şikayette bulundu. Ahmet Akbulut, CİMER’e yaptığı başvuru sonrasında savcılığa ifade vererek, Karataş’ın kendisini vurdurduğunu söyledi. Hayatının altüst olduğunu ifade eden Akbulut, başına gelenleri SuperHaber’e anlatarak, "16 yıl sonra hukuk önünde Halis Karataş ile hesaplaşacağız." dedi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Türkiye’nin en çok yarış kazanan ünlü jokeyi Halis Karataş’ın eski eniştesi Ahmet Akbulut geçtiğimiz hafta İstanbul’da Terör Suçları Soruşturma Bürosu’na ifade vermişti. Akbulut ifadesinde, ünlü jokey Halis Karataş’ı suçlamış ve kendisini vurdurduğunu iddia etmişti. Akbulut ifadesinin devamında, Halis Karataş’ın firari eski futbolcular Hakan Şükür ve Arif Erdem ile samimi arkadaş olduğunu söyleyerek, kendisini cezadan FETÖ’nün kurtardığını ayrıca organize suç örgütü lideri Sedat Şahin tarafından da korunduğunu öne sürmüştü.

VURULAN ESKİ ENİŞTE AHMET AKBULUT SUPERHABER’E KONUŞTU!

Halen İzmir’de yaşadığını belirten Ahmet Akbulut, eski eşinin kardeşi olan jokey Halis Karataş hakkındaki suçlamalarını anlattı. SuperHaber’e konuşan Ahmet Akbulut, "Benim çektiğimi bir ben bilirim, bir de Allah bilir. Yıllardan beri ayağım kesilmesin diye uğraşıyorum. Beni zehirli mermi ile vurmuşlar. Ayağım aradan 16 yıl geçmesine rağmen zaman zaman kararıyor. Acılara ve ağrılara dayanamıyorum. Beni hem vurdurdular hem eşimden ayırdılar, hem de işsiz bıraktılar. Oğlumu adeta bana düşman hale getirdiler. Yıllarca konuşamadım ve göremedim. Yaşamıma devam edebilmek için mecburen şehir değiştirdim. Hala can güvenliğim tehlikede." dedi.

“BİR GAZETEDE HESAPLAŞACAĞIZ DİYE HABER ÇIKTIKTAN 3 GÜN SONRA VURULDUM!”

Ahmet Akbulut, vurulmadan önce kendisine yönelik bir gazetede haber yaptırıldığını ve bu haberde açık açık tehdit edildiğini belirtti. Akbulut SuperHaber’e yaptığı açıklamada, "Halis Karataş’a at yarışlarında şike ile ilgili kendisinin adının geçtiğini söyledikten sonra aramız bozulmuştu. Eşim ile de aramız bozuldu. Ben de TGRT’de İnci Ertuğrul’un programına o zaman 8 yaşında olan oğlum Mert için çıktım. "Oğlum annesini görmek istiyor. Annesi de Halis Karataş’ın korkusundan oğlunu göremiyor." diye canlı yayında konuştum.

Ünlü jokeye zehir zemberek suçlamalar!

O zaman Halis Karataş TGRT’nin programını mafyanın adamları ile tehdit etmiş. Programın sunucusu İnci Ertuğrul, ""Çok tehdit var. Dikkat et. Seni haftaya tekrar konuk olarak alacağım." dedi. Beni program çıkışı da tehdit ettiler.

Bundan bir gün sonra, Fanatik Gazetesi'nde Halis Karataş’ın ağzından yazılan, "Hesaplaşacağız" şeklinde bir haber yapıldı. Bu haberden 3 gün sonra da, silahlı saldırıya uğrayarak yaralandım." ifadelerine yer verdi.

Ünlü jokeye zehir zemberek suçlamalar! - Resim : 2

"ŞİMDİ BEN DE 'HESAPLAŞACAĞIZ' DİYORUM"

Başına gelenleri unutamadığını ve hayatının altüst olduğunu ifade eden Ahmet Akbulut konuşmasının devamında, "Şimdi aradan 16 sene geçti. Şimdi de ben de diyorum ki, Halis Karataş, seninle hukuk önünde hesaplaşma vaktim geldi.” ifadelerine yer verdi.

SAVCI İDDİALAR İÇİN HALİS KARATAŞ’IN İFADESİNİ ALACAK!

Öte yandan, Ahmet Akbulut’un önce CİMER’e yaptığı ihbar, ardından da Çağlayan Adliyesi Terör Suçları Soruşturma Bürosu savcılığına verdiği ifadeler sonrasında savcılığın hareket geçtiği öğrenildi. Alınan bilgilere göre savcılık, Akbulut’un iddiları üzerine Halis Karataş ile Sedat Şahin’in ifadelerini alacak.

Ünlü jokeye zehir zemberek suçlamalar! ile ilgili etiketler FETÖ mafya saldırı Halis Karataş jokey ahmet akbulut
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.