Ünlü jokey Ahmet Çelik neden kayıp?

Yaz aylarının bitimiyle yeniden artmaya devam eden koronavirüs vaka sayıları, at yarışlarının yapıldığı hipodromları da tehdit ediyor. İddialara göre, 30 Ağustos'ta yapılan Gazi Koşusu'nun ''Call to Victory'' isimli atla kazanan Ahmet Çelik, yarış günü rahatsızlandı ve korona testi vermedi. Öte yandan Çelik'in koronavirüs nedeniyle evinde istirahat ettiği belirtildi. İşte detaylar..

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Dünyayı kasıp kavuran ve Türkiye’de de yaklaşık 7 bin kişinin yaşamını yitirmesine neden olan koranavirüs salgını, yeniden yayılmaya başladı.

HİPODROMLARDA NELER OLUYOR? SUPERHABER AÇIKLIYOR!

Pandemi nedeniyle tüm spor karşılaşmaları seyircisiz oynanıyor. Türkiye’de büyük ilgi gören at yarışları da seyircisiz olarak yapılıyor. Ancak, koranavirüsün hipodromlarda da hızla artmaya başladığı ifade ediliyor.

SuperHaber, Ankara’da bulunan seyislerin eyleminden sonra, hipodromları mercek altına aldı.

İddialara göre, özellikle İstanbul’da bulunan Velifendi Hipodromu’da koronavirüs tehlikesi bulunuyor. Türkiye Jokey Kulübü, aldığı çeşitli tedbirler ve yaptığı uyarılar ile koronavirüs tehlikesinin ve yayılmasının önüne geçmeye çalışıyor. Hipodroma görevli olmayan hiç kimse alınmıyor. Ayrıca hipodrom görevlileri dahil, tüm giren ve çıkanlar maskesiz dolaştırılmıyor.

Yine mesafelere dikkat edilerek, hipodromun her yerinde, detaylı ilaçlamalar ve dezenfekte yapılıyor.

ÜNLÜ JOKEY AHMET ÇELİK NEDEN KAYIP?

SuperHaber’in yaptığı araştırmada, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda, Velifendi’de yapılan 94.Gazi Koşusu’nu, Ayşegül Kurtel’in sahibi olduğu “Call to Victory” adlı at ile 6. kez kazanan Ahmet Çelik, yarışlara katılmıyor.

Yarış dünyası, Gazi Koşusu'nu üst üste tam 6 kez kazanarak, önemli bir rekora imza atan Ahmet Çelik’in neden yarışmadığını merak ediyor. Gazi koşusu sonrası ceza alan Ahmet Çelik, cezasının bitmesine rağmen, yarışlara katılmıyor.

BOMBA İDDİA: ÇELİK GAZİ KOŞUSU'NU KORONALI İKEN YARIŞTI

İddialara göre, Ahmet Çelik’in yarışlara katılmamasının nedeni, koronavirüs salgın hastalığı...

Gazi Koşusu günü, halsiz olan Ahmet Çelik, yarış günü rahatsızdı ve korona testi vermedi.

İlaç alarak yarışan Ahmet Çelik, ödül töreninden sonra, geleneksel olarak TJK TV’ye çıkarak konuşma yapmadan, hemen Ankara’ya döndü.

Ünlü jokey Ahmet Çelik, yarış sonrası telefonunu kapattı ve kimse ulaşamıyor.

Yine iddialara göre, İstanbuhl’da bulunan iki tanınmış jokey de virüse yakalandı.Bu nedenle iki ünlü jokey yarışlara sokulmuyor.

Ünlü jokey Ahmet Çelik neden kayıp? ile ilgili etiketler Korona Ankara Test Ahmet Çelik tjk yarış gazi koşusu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.