Ünlü ismin bir zamanlar "Kedicik" olduğu ortaya çıktı!

Mucize adlı filmle tanınan oyuncu ve şarkıcı Seda Tosun'un, şu anda cezaevinde olan Adnan Oktar'ın programında yer aldığı ortaya çıktı. Ünlü ismin, Oktar'ın "Kedicikler" olarak nitelendirdiği kişiler arasında olduğu görüldü.

Mahsun Kırmızıgül’ün ‘Mucize’ filmiyle şöhrete kavuşan Seda Tosun’un yıllar sonra ortaya çıkan görüntüleri şaşkınlık yarattı.

Oyuncunun, “suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve yönetmek” ve “birden fazla kişiyle birlikte ve silahla, cinsel saldırı” gibi onlarca suçtan 150 yıldan bin 365 yıla kadar hapsi talep edilen Adnan Oktar’ın programına katıldığı ortaya çıktı.

Ünlü ismin bir zamanlar "Kedicik" olduğu ortaya çıktı!

Oyuncu, geçtiğimiz eylül ayında iki yıldır evli olduğu müzisyen Eymen Adalı’yla nikah masasına oturduktan sonra hiçbir projede yer almamıştı.

Ünlü ismin bir zamanlar "Kedicik" olduğu ortaya çıktı! - Resim : 2

Tosun, geçtiğimiz eylül ayında eşinden sessiz sedasız boşanmıştı.

Ünlü ismin bir zamanlar "Kedicik" olduğu ortaya çıktı! - Resim : 3

SEDA TOSUN KİMDİR?

Seda Tosun, 1990 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Mahsun Kırmızıgül'ün duygusal sinema filmi "Mucize"nin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Seda Tosun, Aydın Üniversitesi Drama Oyunculuk Bölümü bölümü mezunudur.

Balayı ve Mucize filminde başrol oynayarak herkesin tanıdığı bir isim haline gelen genç ve güzel oyuncu Seda Tosun, 1.78 cm boyundadır. Seda Tosun 2008 yılı Miss Turkey finalistlerindendir.

Mucize filminde Deli Aziz karakterinin eşi olan Mızgin'i canlandıran Seda Tosun, Mehmet Ali Erbil ve Cenk Kangöz'le yaşadığı aşklarla da gündeme gelmişti.

(Kaynak: SnobMagazin)

 

 

Ünlü ismin bir zamanlar "Kedicik" olduğu ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Adnan Oktar Kedicik seda tosun
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.