Ünlü ismin aracını çaldılar! Kamera kayıtlarını paylaştı!

Eski model Esra Eron'un evinin otoparkında bulunan motosiklet çalındı. Eron, motosikletinin bulunması için emniyet birimlerinden yardım istedi.

Çeşme'de yaşayan ünlü modelin evinin otoparkından motosikleti çalındı. Önceki gün güvenlik kamerası kayıtlarını yayınlayan Eron, hırsızların bulunmasını istedi.

Ünlü ismin aracını çaldılar! Kamera kayıtlarını paylaştı!

Filmleri aratmayan görüntülerde motosikletle gelen iki kişi, park halindeki Eron'un aracını kısa süre içinde çalıştırarak götürdüğü görüldü. Toplam 36 saniyede motosikleti otoparktan çıkaran hırsızların bu inanılmaz hızı, görüntüleri izleyenleri de şaşkına çevirdi.

ESRA ERON HAKKINDA

38 yaşındaki manken ve oyuncu Esra Eron İzmir doğumludur.

Kariyerine oyuncu ve manken olarak çok fazla şey sığdıran güzel yıldız, lise eğitimini tamamladıktan sonra güzellik yarışmalarındaki başarıları ile dikkat çekmiştir. Göz önünde olmayı pek sevmeyen star, bu özelliği ile magazin basınını arkasından dolaştırmaktadır. Esra Eron burcunun tüm özelliklerini üzerinde taşımakta ve oğlak burcu özelliği olarak son derece disiplinli çalışmalar yapmaktadır. 2002 yılında Miss Turkey yarışmasını 3.olarak tamamlayan oyuncu, daha sonra ülkemizi Miss Europe’da temsil etmiştir. Bu yarışmada da 3. olan Esra Eron, bu süreç sonunda ünlü isimlerle de çalışma fırsatını elde etmiştir. Bir süre dizi projelerine çok sıcak bakan oyuncu daha sonra sunucu ve spikerlik yapmak için eğitim almış ve daha çok bu tür yapımlarda çalışmayı tercih etmiştir.

Ünlü ismin aracını çaldılar! Kamera kayıtlarını paylaştı! - Resim : 2

2015 yılında Kiralık Aşk dizisinde canlandırdığı Feryal Tümen karakteri ile TV ekranlarına hızlı bir dönüş yapan Esra Eron dizinin yakaladığı başarıda da pay sahibidir. Romantik-komedi türünde çekilen dizide pek çok ünlü oyuncu yer almaktadır. İstanbul’da çekilen dizi 19 Haziran 2015’te başlamıştır ve halen devam etmektedir. Elçin Sangu, Barış Arduç, Nergis Kumbasar, Levent Ülgen, Ferdi Merter ve Hikmet Körmükçü’nün de yer aldığı dizi izleyiciler tarafından beğeniyle takip edilmektedir.

FİLMOGRAFİ

Kiralık Aşk (Feryal Tümen) - 2015
Hırsız Var! (Begüm) - 2004
Çatıdaki Kız - 2002

Ünlü ismin aracını çaldılar! Kamera kayıtlarını paylaştı! ile ilgili etiketler hırsız Hırsızlık Motosiklet esra eron
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.